Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Darmaduman ettin beni. Hayır diyorum, ben mi abarttım acaba. Ama yok. Tepkini ölçeceğim. Ama bunu ne zaman yapacağıma dair fikrim yok. İçimden yüzyüzeyken yapmak geçiyo ama sabredemiyorum. Çok kötüyüm çok, allak bullak.

Hic beklemedigim bi zamanda ve uzerinden bu kadar gecmesine ragmen, neden hala aklımdasın?

Seni özlemekten çıldıracağım sanırım.
Az kaldı mis kokunla uyumama ama zor dayanıyorum aşkımm..baldan yapılmış bebeğim.
Gerçekten seni yicem yiicemm. Her yanını yiyip bitiricem.
O gün bi gelsee artık. Son 11 gün =((
Bodrum aşk dolu tutku dolu heyecanla kalbi çarpan iki kişiyi ağırlayacak bu yaz. =))

Hayalin bile guzel..

Ruyalarimi susluyorsun... Orada bile sucluluk hissediyorum. Orada bile sana dokunmamaya calisiyorum. Ama seni ruyamda bile olsa gormek guzel.

Sen cok guzelsin.

Ayakkabiyi ayakkabiciya goturmek icin carsiya indim bu lakin bu saatte vapura binme istegime engel olamadigim icin ben bir deliyim anne evet ^^

Bana diyosunya neden bugunlerde bana karsi sevgin artti diye be adam ben seni hep sevdim hep senin icin cabaladim herseyim seninle gecti cocuklugum kucuklugum gencligim cunku sen herseye degersin iyiki varsin benim kalbi guzel yuregi guzel kocam RABBIM INSALLAH seninle bir omur boyu seninle yaslanip beraber olmeyi nasip eder seni her halinle cok seviyorum......

Eğer böyle yaparak suç bastırmaya çalışıyorsan kusura bakma... Ben o taktiklerini çözdüm... Alma ahımı

Şu an seni hiç sevmiyorum.
Gerçekten!
Yanında nasıl davranacağımı kestiremez haldeyim.
En iyisi düşük modda olsam bile rol yapmak.
Sen buna layıksın çünkü. Bu kadar tatlı olmasan çoktan bitmişti her şey de neyse...
Hem en büyük aşkım hem en büyük nefretimsin sanırım.
Ama tatilden sonra inşallah sadece bir anı olarak geçmişimin tozlu sayfalarındaki yerini alacaksın.
İnşallah o günü de göreceğim ve senden vazgeçebileceğim. Çok az kaldı.

Olmayacak dimi ben böyle hep seni düşünüp istersem olmaz dimi?
Zaten neyi çok istediysem ya olmadı,yada içimi yakarak oldu neyse ya herşey nasip

Kimseyi seni unuttuğum kadar güzel unutmadım.. Tertemiz zihnim.. Senden öncekini bile senden çok hatırlıyorum.. O kadar yani.. Ama sana güvenmiştim, farklısın sanmıştım, hayaller kurarken birlikte.. Zaten öyle değil midir.. Hep farklı zannederiz.. Hayatıma zorla girdin, kabullendim, ben de sevdim ama sen ışığımı çaldın.. Duygularımı, zamanımı.. Ben gözlerine bakıp geleceğimizi hayal ederken, sen benim canımı yakacağın günün hesabını yapmışsın sanırım.. Başarılıydın da.. Bir enkaz içinde bırakıp gittin.. Hiçbiri umrumda değil ama artık.. Hiç üzülmüyorum.. Hiç düşünmüyorum seni.. Çok nadir.. O nadir anlardan biri bu gece mesela,"karbeyaz" demen geldi aklıma.. Hani ben karbeyazdım.. Doğum günümde attığın o videoyu izliyorum bazen de.. Silmek istemedim.. "Beyaz sayfam" diyorsun.. Çok merak ediyorum, o beyaz sayfayı nasıl kolayca yırtıp attın.. Bir hevesmişim senin için.. Unutuyorum unutuyorum böyle bazen kendimi dolduruyorum.. Ama sen bana bakma.. Hiç umrumda değilsin, gerçekten değilsin.. Yazasım geldi sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…