Kimseyi seni unuttuğum kadar güzel unutmadım.. Tertemiz zihnim.. Senden öncekini bile senden çok hatırlıyorum.. O kadar yani.. Ama sana güvenmiştim, farklısın sanmıştım, hayaller kurarken birlikte.. Zaten öyle değil midir.. Hep farklı zannederiz.. Hayatıma zorla girdin, kabullendim, ben de sevdim ama sen ışığımı çaldın.. Duygularımı, zamanımı.. Ben gözlerine bakıp geleceğimizi hayal ederken, sen benim canımı yakacağın günün hesabını yapmışsın sanırım.. Başarılıydın da.. Bir enkaz içinde bırakıp gittin.. Hiçbiri umrumda değil ama artık.. Hiç üzülmüyorum.. Hiç düşünmüyorum seni.. Çok nadir.. O nadir anlardan biri bu gece mesela,"karbeyaz" demen geldi aklıma.. Hani ben karbeyazdım.. Doğum günümde attığın o videoyu izliyorum bazen de.. Silmek istemedim.. "Beyaz sayfam" diyorsun.. Çok merak ediyorum, o beyaz sayfayı nasıl kolayca yırtıp attın.. Bir hevesmişim senin için.. Unutuyorum unutuyorum böyle bazen kendimi dolduruyorum.. Ama sen bana bakma.. Hiç umrumda değilsin, gerçekten değilsin.. Yazasım geldi sadece..