Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah'ım sen doğruyu bilensin. Ben artık hiçbir şeyi ayırt edemez hale geldim, bana yardım et nolursun. Yürüdüğüm huzurun gerçek huzur olmasını nasip et bana. İyi bir insan olamadım bu yaşıma dek, bundan sonrası için doğrularla ilerlememi nasip et bana. Yalvarırım. Tutunamıyorum.

Vicdansızsın , insafsızsın , acımasız , merhametsiz bi insansın , gücüm kalmadı artık

Bir gün Allah öyle bir şey verir ki başına, ben kime ne yaptım demeye yüzün bile olmaz. He bu arada baban uğruna 1 değil 10 kurban da kesse, benden aldığın ahla mutlu olamayacaksın

O kadar yoruldum, o kadar yiprandim ki son iki senede... Farzediyorum ki her sey duzelecek ve iki sene onceki benligim dirilip bu yaziyi okuyacak. "Gecti" diyecek. Gecti...

Her şeyini çok özledim ama ellerini daha bi fazla özledim galiba.

Bir anda karşımda görünce şaşırdım.
Değişmiş gibisin...
Büyüdün mü biraz acaba?
Ben çok ilerledim, bambaşka yerdeyim artık.
Sen kaldın oralarda..
Değişmeyen tek yanın bu belki, oradasın hâlâ..
Çocukluğum, gençliğimle birlikte

Arkamdan konuşacak kadar aciz olacağına , yüzüme söyleyecek kadar cesaretli olsaydın keşke , acıyorum sana .

O bebeksi gülüşüne âşık oldugum canım kocam. Bunu sana nedense hic soyleyemiyorum. ama beni cok kırıyorsun. Bi de su yuksek egon olmasa.. seni sana ragmen cok seviyorum. Cok hem de. Yoksa cekilecek adam deilsin be. Japon isi sevgilim benim. Tatli makikom.

Sizden nefret ediyorum dünyayı siz yarattınız sanki.kimsiniz kızım siz ıkı kardeş allaha havale ediyorum sizi o kadar kardeşinizi kıskanıyosanız ben boşayımda ortanıza alın yatın.evlenmiyor sunuzda uyuzlar gerçi kim napsın sizi.iş yapmaktan acizsiniz anca emir verırsınız.kokonalar sizi.ohhhhhhh rahatladım obur tarafta goruulecez sızınle Allah bildiği gibi yapsın sizi pislikler.sanki bıraz rahatladım

Bugün doğumgünümdü, ama sen bunu bile getirdin burnumdan. Bi gün, sadece bi gün bende şımartılmak, önemli hissetmek isterdim

Benim "o" diyeceğim kişiler site sahipleri.Bakın buranın sadece kuruluşu size aittir kaldı ki herkes herhangi bir site kurabilir.Bolbol aldığınız reklamlar sunucu masraflarını hayli hayli karşılıyor zaten.Bundan gayrı burada değer arzeden ne varsa hepsi üyelerin emeğidir.
Diktatör gibi hiçbir eleştiriyi kaldıramayan,eleştirene saldıran ceza veren susturan konuları kapatan bu sistem fazla yürümez.Kimbilir bu yazım için ben neyle karşılaşacağım?Bakın bunu düşünmem bile ne kadar despot bir hava yarattığınızı gösteriyor.Şikayetçiysen başka siteye git diye kovabilirsiniz evet biz de gidebiliriz ama bu uyarıyı yapmaya vakit dahi ayırıyorsak anlayın ki bu sizin için bir iyi niyet.
Reklam olmasın isim vermeyeyim ama çok iyi bildiğiniz bir sözlükte yakın bir zamanda buna benzer tavırlara karşı ciddi tepkiler gösterildi.Çok köklü yazarlar,hiç acımadan onca emeklerini sildi,ha o sözlük hala ayakta mı evet ayakta ama değerli olan ne kaldı tartışılır.
Elbette bazı kurallar olacak,elbette yasal sorumluluklara karşı önlem alacaksınız.Ama bu kadar ben ne dersem o olur havası estirmeye reklam gelirinden sunucu masrafını çıkarınca kalan miktara konup asıl emek sahiplerini ezmek doğru değil.Altın yumurtlayan tavuğu kesmeyin.Hele buranın tavukları sırf dişi valla çarşı karışır

Hayallerimi yıktın.. Üstelik aptal gibi seni arayacaktım .Ramak kalmıştı ki şükürler olsun o hataya düşmedim.. Sen bizim dışımızda herkesi mutlu etmeye devam et..Unutacağım seni içim yana yana..Deli gibi ağlasam da unutacagim.. Çok yazık.. Değmezsin. Allah içimdeki sevgiyi bir an önce alsın benden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…