Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakkımı helal ettim ama değecek insan değilsin.
Senin için elimden gelen her şeyi yaptım. Onca olumsuzluga rağmen ben sana sıkı sıkı sarıldım da sen neleri bahane edip gittin.
Öyle bi zamanda öyle kazık attın ki sen nasıl bir cezaymissin onu düşünüyorum günlerdir.
Bana yasattiklarini yaşamadan ölme.
Kırdığın kadar kırıl.
Yıktığın kadar yıkılsın dünyanın başına.
Ve öyle biri girsin ki hayatına. Bana yaptıklarının intikamını o alsın.
Ailen de sen de her gün köpek gibi pişman olun.
Ah belmiyum gibi enayisini bi daha nerden bulcaz diye her gün dirhem dirhem eriyin.
Annen de o şeytan ablan da bana yasattiklarinin bin katını yasasınlar.
Ahım kalmasın o şeytanlarda.
Pislikler.
Hayasizlar.
İmansizlar.
Nefret ediyorum sizden.
Kahrolun ben de göreyim.

Neler neler oluyor baksana.

Tetikte kalmalıyım.
Ki zaten öyleyim ama daha bi ciddiyetle yapmalıyım.

Hayırlısı olsun. Allah gücüme güç katsın.

Neden bu kadar anlayışsızsin ? Beni mutsuz görmek zevk mi veriyor sana?
Beni olduğum gibi kabul etmek neden bu kadar zor?

Sabır .. Sadece sabır ve zaman.. az kaldı bitecek bu işkence.. UNUTACAGIM SENI..

Hakkım helâl değil.. Razı degilim .. Allah da razı olmasın..

Geçmişe dönmek ister miydin şimdi inan ben isterdim ama senin için sana ne oldu da bu kadar değiştin ne oldu

Birak gideyim sevme beni uzuyorum sadece seni baska ne yapiyorumki ne zaman mutlu ettimki hep uzuyorum seni sense inatla birakmiyorsun seviyorum seni diyorsun bende seviyorum ama olmuyor uzuyorum

5 saat kabus dolu 5 saat nasil tahammul ettin Allah askina? Cehennem ettim hayatini resmen cok kiziyorum kendime

Çok özledim seni.. Aynı evin içinde aynı yatakta özlüyorum seni.. Gözlerimin içine niye bakmıyosun artık? Ben konuşurken duyuyor musun beni? Dün ilk kez beni öpmeden çıktın evden. Eksik geldi mi sana attığın adımlar?
Çok yorgunum. Ruhum yorgun. Bugün kaç kez ağladım hissettin mi yüreğimden kopup gidenleri?
Gel sevgilim, kollarıma gel.. Gel sevgilim dizlerime koy başını da anlat içinden geçenleri. Nedir senin canını sıkan?

Yine seninle bitirmişim sözlerimi. Ben demeyi öğrendiğim gün mutlu olurum belki.

Huzurum benim seni çok özledim. Üstelik altı saat önce yanıbaşımdaydın.
Bir buçuk ay sensiz kalacağım, hergün saçlarının güzel kokusunu duymaya alışmışken çok zor bu
Annem babam sizi de çok özledim dört gün sonra kavuşacağız birtanelerim sizi çok seviyorum
Baba sana hiçbi zaman söyleyemedim bunu ama seni çok seviyorum seninle gurur duyuyorum sırtımı yasladığım koca yürekli dağımsın çok seviyorum ailem.

Keske daha once rastlasaysam sana anlatamayacagim cok sey var ozur dilerim seni seviyorum affet beni uzgunum boyle olmasi gerekiyodu mecburdum

Senden mukemmel bir es olur biliyormusun? Deli dolu adam cok seviyorum ben seni herseye ragmen elimi birakmiyorsun ya daha cok baglaniyorum bu yuzden sana ❤❤❤

sana kızgınlığım yanına gelene kadar
evde ne sözler biriktiriyorum. yanına gidince hepsini söyleyeceğim diyorum
ama seni görünce gözlerine bakınca bütün buzlar eriyor.
nasıl çok seviyorum seni..

güvenemedim.. gururum kırılmasın diye uzak durdum ama senn.. sen neler düşünmüşsün öyle.. ben senin beni aramanı beklerken, sana yüz vermeyen kız olmuşum.. ee hoşuma gitmedi değil.. ama yine de güvenemiyorum sana.. sadece sana değil.. hiçbir erkeğe.. çok iş düşüyor sana..

Canim senin elini attigin her sey kurur neden biliyor musun? Çünkü kalbinden pislik akıyor.. Hayatin boyunca mutlu olamazsin Üzgünüm.

Bu mesajımı görsen bile bana ulaşmayacağını biliyorum,
O kadar üzülüyorum ki halimize sende iyi değilsin bunu da biliyorum.
İlk defa kalbimi bu denli kırdın ilk defa bu kadar kötü kırıldım sana.
Faceden bana video atmıştın hatırlıyor musun?
Dedim belki bir gün gene eskisi gibi olabiliriz diye.
Artık o kadar kırıldım ki vazgeçmeyi bile düşündüm.
Sen görsen bunu dersin belki benden her seferinde vazgeçmek istedin.
Dille söylenenle kalben söylenen farklı oluyormuş aşkım.
Her günüm nemli gözlerle yolunu beklemekle geçti.
Bugün kafa dinlemek istiyorum rahat bırak beni birde her b..u üzerine alınma dedin ya
Ben kalbime tükürdüğünde kırılmıştım bugün kırdığın yerden tekrar kırıldım.
Ben seni rahat bıraktığımda vazgeçtiğimde senden,
Rahat, huzurlu ve mutlu olabilecek misin?
Sen mutlu olacaksan vazgeçerim senden ben burada ağlarım üzülürüm kendimi hırpalarım.
Sen yeter ki mutlu ol huzurlu ol iyi ol diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…