Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özür dilerim yaptığım herşey için bu kadar kötü olduğum için şimdi düşündüğümde sen hep iyiydin ben kötüydüm üzgünüm hiçbişey böyle olsun istemedim.özür dilerim.

Umarım bu topikte üyelere yönelik yazılar yazılmıyordur, çünkü burası sitede üye olmayanlara yönelik bir topik, yazılıyor da amcamgile, dayımgile, yengemgile saydırdımdı derseniz banı yersiniz.
Kamu spotumu yaptım çıkıyorum.

Bunu sezdim Mune banlanmakan korkan bazı üyelerimiz konular kapatılınca hrsını burada çıkartıyor gibime geldi ki sen de yazmışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden pek hoşlanmadığını biliyorum. Haklısın da. Ben de olsam sevmezdim. Bugün yapacağım şeyle seni daha çok üzeceğimi de biliyorum. Ama bazı şeyler insanın elinde olmuyor işte. Özür dilerim, geçmişte yaşattıklarım için. Sana söz veriyorum bu kez gerçekten son.

Artık haber alamıyorum senden.. Ama iyi de yaptın.. Sensizlige alıştığım gibi takip etmemeye de alışacağım.. Lütfen kurtar beni bir an once kendinden..

Aşkıımm,
saçının telinden tırnağının ucuna kadar her yerine hayran olduğum sevdiğim;
sen gelene kadar rengim bronza dönse, cildim daha da bi güzelleşse, seni öyle karşılasam burda. =)))

Kendi ic sesime soyluyorum az dengesizlik yap bosbogazlik yapmaaaaa!!!

Dünya senin etrafında dönmüyor gerizekalı.
Umursanmadığını görünce ne hale geleceksin merakla bekliyorum.

Ne gerizekali bir üyesin sen ya.

bu olayı ile fırsat bilip mesaj atıyon ne tür bir g...sın sen yaaa

Sizi ailecek sevmiyorum ama en çok da seni sevmiyorum. Bana ölen halamı hatırlatıyorsun. Çıkarcı, paracı , manipülatif,nankör., beceriksiz...
Evimde görmek istemiyorum sizi.
O sevimlilik abidesi sandığınız çocuklarınız da o kadar itici ki...
onları böyle yetiştirip sonra ilerde bu çocuklar bize niye böyle yapıyor dediğinizde çok komik olacak. sizi o kadar görmek istemiyorum ki varlığınızı bile unutmak istiyorum.

Rahat ol sen ..rahat.. Söylenecek hiç birşey değiştirmiyor gittiğin gerceğini.. Rabbim bana ferahlık versin.. Ve bir an önce senden kurtarsin beni..

İçim daralıyor haykırıp ağlamak istiyorum..
Bugün rahat 30 kere selalar okundu her sela okunuşta içim iki kat yandı..
Zaten senden de haber alamadım
Nerdesin? Napıyorsun? İyimisin? Bilmiyorum..Bil-mi-yo-rum

Hatanı anlaman güzel. Sana çok kızsam da hatasını anlatıp özür dilemeyi bilen insanların sayısı çok az olduğu için saygı duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…