Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla sana ışığa doğru git oradaki kapıdan içeri gir bi daha da çıkma diycem ama ışıklı kapı ne yapsın seni yapsın alıp da , cehennemin dibi var ya işte oraya kadar yolun var Allahın cezası .

olsen mezarina bile gelirim ordanda kovamazsinya!!!

Konuşmadığımız her ne varsa seninle bir damla gözlerimde.

minik avuçlarım güzel ellerinin arasında olsa keşke şu an.. Bana kıyamayan bakışlarını görsem. Üzerime titreyişini görsem..güvende olduğumu bilip, huzurla bir uyku çeksem başucumda bana dualar fısıldayan dudaklarını, gözlerini izleyip uykuya dalmak istiyorum..

Bu hayatta nefes alacaksam, her nefesimde, her kalp atışımda yanımda ol istiyorum.
Seni öylesine çocuksu, öylesine bir anne şefkati ile seviyorum.

Gerizekalı 3 haftadır gebermişim bide seninlemi uğraşıcam lan benRahat bırak beni ya bi dinleneyim her yerim ağrıyor bak sesini duymak bile istemiyorum defol git evine rahat kafayla dinleneyim defooooool

Hani gidip yatak odasında öylesine karanlıkta yatıyorum ya. Gelip neyin var diyosun ya. Karnım ağrıyo diyorum aslında karnım değil kalbim ağrıyo da kalbim ağrıyo desem anlatmam lazım uzun uzun ama ben onu anlatamayacak kadar yorgun hissediyorum. Bazen bende saçmalıyorum faekındayım ama elimde değil oluyor işte sinirlerim yıprandı heralde o yüzden ama her şeye rağmen senide kızımıda çok seviyorum. Bazen sizi kaybettiğimi falan düşünüyorum istemsizce akıyor gözyaşlarım düşüncesine bile dayanamadığım bir şeyin asla yaşanmaması için dua ediyorum. Öyle işte arada ağrıyor kalbim ama geçiyor sonra sonra zaman geçiyor tekrar ağrıyor bu böyle sürüp gidiyor. Çok yük yüklendim genç yaşta onun ağırlığı kalbime vuruyor yoksa bu başka bir şeyin ağrısı olamaz. Seni seviyorum.

Ya ben aslında seni hiç sevmiyorum sırf buyugumsun diye saygı gösteriyorum
Ama senden tiksinti geldi görümce kişisi
Bi git ya gelme sensiz hersey çok güzel

Doğum gnün kutlu olsun can içim mavişim. Üzülme ama kutlamayacağım doğum gnünü nasılsa hediyeni günler öncesinden vermiştim sana ama kırgınım kızgınım kutlamayacağım kendi içimden kutladım doğum gnünü zaten. Nice yılların olsun inşallah sağlıkla sıhhatle

"Işığı hep açık tut. Işığı hep açık tut... "

Habersiz geçen her gün ömrümden kaç sene alıyor biliyor musun ?

Bordo oje süren bir kadına aşık ol ve ona de ki: ''Hiç oje sürmesen de yakışır parmakların sakallarıma.'' benim parmaklarımın senin sakallarına yakışma ihtimalini sevdim

Neden ?? Bunca derdin arasında ben senden güç alırken birbirimize destek olurken bu saçma hal nerden çıktı. Ben çok güçsüz kaldım ben çok neşesiz kaldım gülüşünü duymam lazım.. Neden çaresiz bırakıyorsun beni?

Gotoğrafını görünce bile mutlu oluyorum. Belki de yeniden aşık olmaya seninle başlayabilirim. Seninle iletişimim yok ama paramparça olan kalbime iyi geliyorsun.

Habersiz kuşlar gecer
geceler zehir zıkkım..
gözlerimi sel basmış
yağmurlar ardındayım
Aşığım... ben sana çok aşığım...
Yola çık, yollardayım..

Allahın cezası defol git evine artık sabah sabah migrenim tuttu senin yüzünde uyanır uyanmazköpek bile böyle uyandırılmaz pislik ! Defol git evine evimide pislettin gerizekalı defoooooool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…