Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bensiz ben sensiz mutlu olabilirmiyiz hiç. Sadece bunu anlasaydın yeterdi tüm dünyaya bu hayata rağmen mutlu olmaya. Affedebilseydin beni yarım kalmayacaktı hayaller.. Sen benim sen senin olacaktım. Hani giderken o son cümlen varya. Ben yokmuşum gibi bir hayat kur yarın döncekmişim gibi yaşa. Her sabaha sensiz kalktım her geceye sensiz gözlerimi yumdum ben. Bekledim ama sen hiç dönmedin. Belkide bir daha asla dönmeyeceksin. En çok canımı acıtan ne biliyormusun. Hangi ayrılık konuşmasında sen hayatımda bir kadında istediğim herşey sende var senden daha iyisi yok der ki insan. Sevgimizin eşsizliği kadar ayrıldığımız da benzersiz oldu. İyiki vardın şimdi nerdesin. Gönlümün orucu..

Ya sen gerizekalı olduğunu neden bu kadar belli ediyorsun

Öküzlüğün tuttu bu aralar sevgilim ve ne mutlu sana ki öküzleri de kestiler dediğimde öküzlüğünü kabul edip bu bayram gözden kaçırdılar beni diyebiliyorsun. ama her şeye rağmen seviyorum seni sevgilim.
Sen ki benim sevip sevebileceğim son adamsın. Sevgimin en cömert halini sunuyorum sana .

bir daha mesaj atarsan açıkça amacının ne olduğunu, tutarsız davranışlarını filan içimden geçen her şeyi yazacağım sana

Ah be canım eşim, diğer yarım olduğunu düşündüğüm adam.
Çok tasasız görünüyorum biliyorum. Sana günaydın derken sanki içimde bulunduğumuz durum umrumda değilmiş hatta mutluymuş gibi davranıyorum. Ama içimde bir sürü kanayan yara var. Aşkımız (?) kan kaybediyor. Biliyorum, bu yaralardan sende de var.
Az önce kitaplığın önüne geçtim ve bana okuduğun kitaplara baktım. Ah be! Keşke yine okusan.
Her gece eskiden birbirimize sarılarak yattığımız yatakta senin kısmına bakıp ağlıyorum. Eski fotoğraflarımıza, düğün fotoğraflarımıza ve videolarımıza bakıp keşke böyle olmasaydık diyorum.
Seni özlüyorum, bana o aşk dolu bakışlarını özlüyorum, bana Nihan demeni özlüyorum.
Keşke böyle olmasaydı.

Bu kadar yükü taşıyacak gücüm yok. Bir de üstüne sen böyle yapınca başlamadan bitiricem bu işi. Hayatımda ilk defa bir insan beni böylesine anlamaya çalıştı. Sardı sarmaladı. Kafamda bu kadar dert varken ve seninle aşamadığımız mesafeler varken ben yine korkaklık yapıp çıkıcam hayatından. Biliyorum ki bir gün sana dönersem, dediğin gibi şartlar ne olursa olsun yine hayatında yer vereceksin bana. Ama dönmemem gerek. Çok içim acıyor yaşayamadıklarımıza ama neyim var neyim yoksa koydum masaya senin dediğin gibi. Benim masam da "bana mısın!" demeseydi keşke. Masa da yıkıldı ben de yıkıldım hayallerim, umutlarım, geleceğim de.

bizde bittik
değerli kayın valide bozuntusu artık senin bayramın şimdi başlıyor
boşanma davamızla
artık kendi kızının boşanmasını da görürsün umarım
sen sebep oldun kötü kalplisin hem de çok kötü

İnşallah kendini kurtarmak için kaçacak delikler ararsın, çıkış yolunu bulamayıp çırpınırsın.

Öylesine yorgun, öylesine kırgınımki. Ne konuşacak mecalim, ne de susabilecek kadar sabrım var. Avazım çıktığı kadar bağırmak, haykırmak istiyorum. Sonra durup düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Neden mi? Çünkü sesini duymak isteyene bir fısıltın yeter.

Artık eskisi kadar kızgın değilim. Neden mi? Çünkü değmezmiş. Zaten değseydi şuan bunlar yaşanıyor olmazdı. İçim az da olsa rahat. Çünkü kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ve sen bunların bedelini er ya da geç ödeyeceksinnnnnn

Öylesine yorgun, öylesine kırgınımki. Ne konuşacak mecalim, ne de susabilecek kadar sabrım var. Avazım çıktığı kadar bağırmak, haykırmak istiyorum. Sonra durup düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Neden mi? Çünkü sesini duymak isteyene bir fısıltın yeter.

Artık eskisi kadar kızgın değilim. Neden mi? Çünkü değmezmiş. Zaten değseydi şuan bunlar yaşanıyor olmazdı. İçim az da olsa rahat. Çünkü kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ve sen bunların bedelini er ya da geç ödeyeceksinnnnnn

Bayramlar da geçti.. Seninle bayramlasmak nasipte yokmus. Rabbin adaletine biraktim
..

Aslında çok konuşmak istiyorum seninle.. Ama sadece ben konuşayım sen dinle istiyorum çünkü benim gözümde senin bir cümle bile kurmaya hakkın yok artık! Ya da boşver.. Hiç konuşmayalım hiç bakmayalım birbirimize. Bu içimdeki yangında söner elbet birgün.. Allah vicdan rahatlığı versin gerisi boş. Mahkemede görüşücez artık, sakın yüzüme bakma olur mu? Dayanamam, ya da dayanırım. Kızgınım çünkü sana hatta nefret ediyorum artık.. Konuşmak istememin sebebi de bu. Ama boşver onu bile haketmiyosun, susmazsın şimdi iyice sinir edersin beni. Çünkü sen böylesin, değişmezsin.. Malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…