Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatımıza giren bazı insanlar ödüldür bazıları ise cezadir ben hangi günahı isledim ki hayatıma girdin Allahın cezası

O zaman ogluma gelsin....
seni simdiden o kadar cok seviyorumki..merakla bekliyorum gelicegin gunu..imkanim sa karnimdayken opup koklayasim var...annelik zormus..daha dogmadan yoruyosun beni ama dwger...senin bi gulusune bi kokuna herseyine deger....sabirla ozlemle seni bekliyorum babasinin oglu...kucuk adamim benim...insallah saglikla sorunsuz kavusuruz..hayirli bi evlat oluraun insallahta...bebegim biz seni dogmadan cok sevdik umarim omur boyu anne babani seven sayan saygin bi kisilik olursun...

Sevmedigim sahisss...sesini duymaya bile tahammul edemiyorum..nolur arama sorma beni...mesafeli ol..ben sana yakin olmak istemiyorumki....benim cevrem bana yeter....beni olumsuzluklarindan uzak tut sistim senden artik bi git mumkunse fizana gitttttttt

Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim.. Çünkü sen zaten yokmuşsunAsıl kızılacak kişi benim.. Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım. Senin ihanetin bana koymadı..Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım?

Sen beni hiç sevmemissin anladım. Yazık geçen zamana. Baskalariyla mutlu olma çabana yazıkki ne yazık. Kalbimi parcaladigini fark ettiginde çok geç olacak. Hissettirdiklerini unutmayacagim. Düşerken yanimda olmadigina unutmayacagim. Ben bi gün kazanacagim o sinavi bana dediklerini yedirecegim sana. Senin bütün iyiliğin ben iyiykenmis. Iyi gün dostusun. Sende mutlu olma emi!

Tam yorumu yazarken konun kapandı ben de buraya yazayım içimde kalmazın belki okursun...
Hassas olduğum halde girdim kabül!
Ama konun mantıksızlıklar silsilesi..Adetlerim düzenli değil diyorsun,adet öncesi günde adetten sonra 3 5 günde korunuyorum gerisi eşim korunuyor demişsin..
Adet düzensizliğin var ve korunmuyorsun! bugüne kadar hamile kalmamış olman büyük mucize bu bir..
Gebeysen ve aldırırsan bu bir cinayet olur çünkü göz göre göre hamile kalmışsın bu iki..
Aldırmazsan da iyi birer ebeveyn olabilecek misin bu tartışılır bu da üç..

Selam kızlar benim konuştuğum bir adam vardı fakat üç aydır konuşmuyoruz dün akşam on gibi bayram mesaji attım onun beni whatsaptan engelleyip engellemedigiydi öğrenmek için sadete ona attım tek çizgi vardı neticesinde yoktu sabah sekiz buçuk ta ses kaydı bayram mesaji atmış komik kafam karıştı bayramın ilk günü ikinci günü olsa tamam herkese attı ama ben akşam atıp bayramın son günü sabah ses kaydı bayram mesajını atması tuhaf geldi siz ne düşünüyorsunuz kizlar

Yarim, sevdiğim, yol arkadaşım... Yaşattığın güzellikler için, sabrın için, beni kendinden bile kıskanman için, beni sarıp sarmalaman için teşekkür ederim... Rabb'ime teşekkür ederim ki gözlerimizi birlikte açtık... ve Allahım birlikte kapamayı nasip etsin... Seni seviyorum caniçim

Öfkeni bile özledim son 7 gün..dans dans dans

gerçekten hızlısın ama aşağıya doğru. uçuş güzel geliyor sanırım ama çakıldığın gün farklı olacak. sen o günde kendini kandıracak bir şeyler bulursun. ama beş para etmez hayatının 3 kuruş etmeyen ilişkileri olacak en fazla. hadi devam et onu onunla onu onunla onu da bir başkasıyla boynuzlayıp kendini haklı ve masum sanmaya devam et nasılsa uzaktan izleyen biriyim çok şükür, etrafında olanlara ise üzülüyorum vazgeçtim üzülmüyorum onlar bu çirkin oyunu bile isteye tercih etmişler bir umut kandırırım olmadı eğlenirim diye sanırım, yazık hepinize.

Ben daha önce hiç bu denli sevilmemiştim, hiç bu denli sahiplenilmemiştim, hiç avuç içlerimden öpen olmadı mesela, hiç yüz hatlarımı eşsiz bir tabloya bakar gibi süzen milim milim her köşesini ezberleyen olmadı, yediğim yemekten içtiğim çaya kadar düşünen acaba penceresi açık kalır da üşütür mü diye endişelenen bi sevdiğim olmadı hiç. Ta ki sana rastlayana kadar. Seni ilk kez okul koridorunda gördüm, nöbet tutuyodum hani, okula yeni gelmiştim ilk nöbetim de senin odanın olduğu kata verilmişti. Seni gördüm ben, böyle yine toplamıştın başına bütün öğrencileri herkes hayranlıkla seni dinliyodu, ben de ortamın büyüsüne kapılıp seni aynı hayranlıkla izlemeye başlamıştım hani. Beyaz gömleğin vardı üzerinde saçların yine alnına düşmüştü böyle, o bal sesin geldi kulağıma sonra. Beni sakinleştiren ruhumu alıp en dingin ücra köşelere götüren o sesin. Sonra merdivenlere yönelecegin vakit beni farketmen ve gözlerinin beş saniye gözlerime takılı kalmasıyla kuş gibi çırpınan yüreğimin kanat sesleri yankılandı zerrelerimde. İşte o an anladım benim ömrüm olacağını, varlığınla huzuru bulacağımı, sevdanla şu kainattaki en özel kişi olduğumu hissettireceğinı. Her zerresine ayrı ayrı aşık olduğum, o iri kestane gözlerine uzun kirpiklerine hayran kaldığım, yanında aşkı sevdayı tattığım en özel yanım, tek zaafım,ömrüm,herşeyim benim. Sen bana kırılmazsın, kırılsan dahi üzülürüm uyuyamam diye söylemezsin ama içinde kopan o fırtınaları bilirim ben. Yine öyle bir gece dimi sevdiğim? Senin tüm güzel hallerine zıt bir sevdicek olarak yine incittim dimi o yüreğini. Anlayışsız hallerimi mazur gör desem bir fayda eder mi, sarfettigim sözcükler incitmeyi bırakır mı ki o tertemiz yüreğini.. Çok seviyorum seni, üzdüm diye uykusuz kalacak, yürek sızısından duramayacak kadar çok seviyorum..

Ben sana..
Ben sana biseyler hissediyorum..
Dayanilmaz birseyler..
Ayaklarimi yerden kesen, karnima elektrilenme gibi bir his veren..
Seninle konusabilmek icin gunde 4-5 saatlik uykuya eyvallah ettiren..
Seni dusundugumde basimi donduren..
Konustugunda kalbimi daha hizli attiran.. Guzel seyler soylediginde kalbimin atisini bir anlik kesmesini saglayan..

Sana birseyler hissediyorum. Hem deli gibi korkutan, hem de liseli kizlar gibi costuran..

Sana karsi birseyler hissediyorum ben..

Hani bütün zorlukları beraber aşacaktık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…