Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkımız mesafeyi tadıyor sevgilim..Hep güzel gözlerin geliyor aklıma, habersiz çekildiğimiz tüm fotoğraflarda ben konuşuyorum, sense aşık aşık bana bakıyorsun. Sahi beni hep böyle güzel mi sevdin onca zaman? Onca zaman görmedim mi ben, nasıl fark etmedim seni.. Nasıl da kaçamak bakışlarla çağırıyordun beni kalbine, ama en hazır olduğum zamanda, en güzel ayda.. Nisan ayında kavuştuk birbirimize.. En güzel yağmurda beraber ıslandık, nisan yağmurum..

Canım arkadaşım,
Senin için yapabileceğim ne varsa yaptım.
Ama yeterli olmadığını biliyorum.
Senin bu kadar talihsiz olman, içimi acıtıyor, uyku uyuyamadım bu yüzden

Vay vay vay. Ne ara bu kadar büyüdü işlerin de bana iş teklif ediyorsun eski eşcigim. Evlen-bosan sonra bidaha evlen. Çocuk oyuncağına döner bu iş ama zaten pek normal değiliz. Hala ailenle gorusmemen benim için bir artı. Benim gibi yapılanı unutmuyorsun. İkna olmam icin cook ugrasman gerek çok.

Artik sen de bıktın degil mi bu uzak mesafe iliskisinden?
Çok özledim, çok yoruldum.

Seni istiyorum,öyle böyle değil.İstiyorum.Ama istemiyorum gibi.Yani ,sen bana öyle masum yaklaşırken benim seni istiyor olmam az biraz garip kaçar. Napıyım ama

Bilsen niye incindigimi kendine cok kizarsin ben bilmeden naptim diye cunku bilerek yapmazsin sen karincayi bile incitemezsin

Çok kötü günlerimiz oldu ama hep sevdim seni bazen gerçekten çok kırıldım belki bende seni kırdım her neyse ben mutlu olalım istiyorum, seninle birlikte yaşlanalım, rüyamızı birlikte büyütelim.
Sen benim kalbime mührünü basan adam hep kollarında huzur bulayım. Başımı yastığa her koyduğumda rahat uyuyayım. Her şey güzel olsun istiyorum ve uğraşıyorum bunlar hep seni sevdiğimden o boncuk gözlerinden...

Keşke en başında uyarılara kulak verseydim.Seni kıskanıyor,iyi olmanı istemiyor diyenlere hep karşı çıktım.Kötü niyetliler dedim.Niye onları haklı çıkardın.Ben ilk kez birine dostum demiştim.Sen nasıl sevgililerini benden üstün görebildin.Bin türlü fedakarlık yaptım,kız başıma kimlere kafa tuttum senin için... Yazık ki iki günlük ilişkilerine tüm sırlarımı anlattığını öğrendim.Daha acı olan bunları bildiğimi bilmemen...

Bilinmezlik sevdamsın sen.. Kara sevdam. İçimin en içinde canımı en acıtan yerde. Sonsuza dek saklı kalacak orda. Gözlerinin izi var zihnimde. Güldüğünde ne güzel olduklarına emin olan bir hatıram. Şuan mutlusun biliyorum. Çünkü seni tanıyorum. Hep mutlu ol.. Çok mutlu ol. Seni içimde mutlu bilmek huzur verici. Farklı yıldızlar arkasında yürüsekte huzuruna ihtiyacım var. Mutlu bilmeye seni ihtiyacım var. Biz belkide kaybolduk.. Benim yıldızım yön için, güneşim sensin. Hayat verenim, içimi ısıtanım, en aydınlığım. Bunu aslında bir veda olarak düşünebilirsin. Çünkü güneş artık içimi soğutuyor.
İçim buz
İçim duvar
..
.

Sana kötü cümleler kuramayacak kadar sevdim..ama nasip..Nasip..Demekki. Vardı bundada bi hayır...Artık sevgimin yerini nefret alıcak,sonra sinir,öfke ve söküp atıcam o gözlerini yüreğimden sende gidiceksin..Biticeksin kalbimde...Çok mutlu ol..SEV..Sevil..Ama şu ayetide asla unutma olur mu? İsra Suresi 32 ayet !
Harama yaklaşma !
Rabbin sana dokunma demiyor YAKLAŞMA ! Çünkü yaklaşırsan zaten dokunursun...

Ha bu arada bana güzel şeylerde kattın bunu inkar edemem..
SAPINA kadar doğuluyum artık ve bir gün o topraklara gelip kulaklarını çınlatıcam..Güzel türküler,şiirler dinledim sana aşıkken..güzel sevdim..Edebimle..Hayamla sevdim..Asla İNANCIMDAN ödün vermedim...

Güzel şiirler yazdım,güzel güldüm,güzel hayaller kurdum,güzel anlarım oldu...
Ama....
Herşey nasip..
O zaman bu türküde içimdeb söküp atacağım sana gelsin...
( )

Dedim sana "konuşursak kırılırız" diye...
Nasıl telafi edicez şimdi bunu

Sende birak git beni... Ben hicbir zaman mutlu olamayacagim, galiba Allah benim belami vermis..

Sevgili İstanbul, daha ekim ayına bile girmemişken kar soğuğu kadar olan bu hava neden?

Artık sürekli empati yapmak insanları telöre etmek istemıyor eskisi gibi sövüp sayıp arkamı dönüp gitmek istiyorum.

Bana özel alan bırakmamandan yoruldum anne.
En basiti odamda çok vakit geçirmeni hiç sevmiyorum.

Bi sigara içelim diye çıktık sadece kapının önüne.Karının dedikoduculuğunu içerde de anlatabilirdin bey amca. Of totom dondu senin yüzünden

Beddualarımı biriktiriyorum , hâlâ etmiş değilim , bir gün toplu hâlde göndericem , sen keyfine bak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…