O kadar huzurluyum ki anlatamam bu dünyada hiç kimse ve hiç birşey benim en kıymetlim değil !
Çünkü insan oğlu kaldıramıyor..
Sadece şu hayatta iki insan var kıymet verdiğim annem ve babam
Gerisi umrumda değil herkesi boşverdim..
Hiç bu kadar huzurlu hissetmemiştim herkese ederi kadar değer verip çekiliyorum kimsenin g* Kalkmasına izin vermiyorum artık..
Hayatımda hiç bu kadar rahatlamamıştım sanki üzerimden ağır bir yük kalktı ve ben şuan çok hafif ve huzurlu mutluyum kendimi seviyorum.. Hayallerimin,hedeflerimin peşinden gidiyorum
Hiç beklemedigim bir zamanda girdin hayatıma. öyle iyi geldin, öyle güzel şeyler hissettirdin ki. Keşke hep öyle devam etseydi..
Ama biliyorum bizim hikayemiz henüz bitmedi..
Çokmu zor seni seviyorum demek çok mu zor gözlerimin içine bakmak çokmu zor zaman bulduğun boş işler yerine benle ilgilenmek kötü birşey yaptığımda yerden yere vururken iyi birşey yaptiğimda taktir etmek çokmu zor gözlerine her seni seviyorum diye baktiğimda bende seni demek yoruldum arkanda koşmaktan tabiki senin için koşmak sayilmasada aklimdan 1 dakka çikmasanda senin için gerek olmayan ama benim için sevgini ilgini hissettirmek hayatimi kapliyo kendimi yalniz hissediyorum...
Yine ümitsizim..
Kabullenmek ve daha sonrası için ne gerekiyorsa ona göre adım atmak lazım ama o gücü kendimde bulamıyorum, hazır hissetmiyorum..
Neden böyle olması gerekiyordu ki?
Ne zaman geleceksin?
Bn cokk yoruldum başkaları için bana kızmandan yapma bana bni düşün bu kerede napsam olmuyo bn kolay şeyler yaşamadım yaşamıyorum da bnde anla artık derdim
Konuşunca konuşasım geldi yine seninle.
Ama sen doğru insan değilsin eminim, hoş olmayan şeyler yaşadık, beğenmediğim düşüncelerin var ama eskisi kadar olmasa da bi çekicilik de yok diyemem.
Yüzünüze tükürmek sesli sesli ağlamak istiyorun b* ve d* Siz benim başıma taktığım ayetimle nasıl şaklabanlık yaparsın sizin hakkınız yok buna !
Bu yorgunluğuma rağmen bi gece sizin yüzünüzden uykum kaçtı yazıklar olsun yazıklar olsun Rabbim nolur bana sabır ver nolur rabbim