Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nisan yağmurum.... yine seninle ıslanmak istiyorum
Sen yokken çok yalnızım yağmurlar çok soğuk, her yer çok ıssız

Birbirimizin sözcüklerini tekrar etmemiz, mimiklerin, gülüşlerimiz.. bunları unutsam herşey daha kolay olacak aslında..

Aıııığyyy o elmadan bi tanecik versen nolurduki ayıGözüme baka baka yedin

Canım eşim..
Sen başıma gelen en güzel şeylerden birisin..
Keşke daha önce gelseydin

nefret ediyorum artık senden tahammül sınırlarımı fazlasıyla aşmaya başladın dayanamıyorum sana. aşık olsam da elimin tersi ile itesim geliyor seni sevdiğim halde neden bu hırçınlığım düşün dön de kendine bir bak bakalm

ne adammışsın.
hiç de göründüğün gibi değilmişsin..
çok savunuştum seni ama yanılmışım...
ayıp sana
,insan evladını narkasında durur be...

Yoruldu kalbim beklemekten.. Bugünde bitti , her gün gibi.. Zoruma gidiyor artık bu anlamsız hiçlik duygusu. Kırılmak ne ki ? Kusursuz ufalandım ...

Yokluyo iste hasretin ara sıra gecenin bi yarisi gunden gune unuturum diye dusunurken git gide dahada acitiyor hasretin gececegine unutaxagima eminimde bunun omrum gectikten sonra gececek okmasi uzuluyor ama varsin senin hasretinede omrumun 3-5 yili feda olsun simdoye kadar bos seylere feda olan omrum en azindan simdu cok deger verdigim biseye gecicek

Nasil bi sızıdır biyle gece gece uyandirir uykudan sol yanina agirligini aklina seni birakir hadi unut unutabiliyirsan-sen hatirliyirmusun acaba hafizanin bi yerlerinde bi evvel vardi diye gecitomudur ki-

Su akan omur irmaginda sayfalardan kopan takvimlerin birine yazmismidir ki Yüce Rabbim seni bir daha gormeyi bi kac satirlik omurluk hediye hi muhabbet

Yemin ediyorum ki cok ozledim ben seni gecenin bi saatinde kalbimin siziyla uyanacak kadar

Bir gun ansizin biri girer hayatina ve sen gidene tesekkur edersin. Hic ummadigim anda, ummadigim sekilde, ummadigim manyaklikta, ama ne guzel, ne tatli, ne uyumlu, ne coskun, ne agir.... Sen benim tum sorularimin cevabi, her eksigimin tamami olacaksin. Bu hayatta bir ruh ikizim olduguna inanmiyordum. Cunku sahsina munhasir bi deliyim. Varmis ve cok acayip sekilde beni bulmus. Kizlar babalarina benzeyen adami severmis de cok sacma gelirdi. Ben babama benziyorum napiyim bana benzeyen adami derdim. O da dogruymus. Bazi seylerin ayni babam, benim gibi bakiyosun, benim gibi dusunuyosun, benim gibi delisin. Benden biraz inatsin o kadar :d 45 kilodan bir gram fazla almaya niyetim yok ama naza ceksem de teklifini kabul etmeye niyetim var :d tamam kilo da alirim belki ne bileyim ya yeter ki sen hep boyle kal :d millet kilo verdirir benim adam aldiriyor, tam bir koc iste ne olacak illa tersine :d ben bu kilolari dertle kederle dersle orucla canan karatay hocamla vermisim alacaksam da mutlulukla askla sevgiyle coskuyla ilgiyle alirim az da sen ugras :d Allahim mutluluktan uyuyamadigim gunler de mi olacakti ya cok tesekkur ediyorum sana Allahim cok cok cok seviyorum seni nolur boyle devam etsin

Hayalimde kalanindan bile daha dayanilmaz, daha guzeldin. Ne yapacagimi bilemedim. Elim ayagim birbirine dolandi.. Gercek mi bu inanamiyorum.

Bir kucucuk nokta bazen 'hayat' demek seninle benim aramda.. Rabbim yardimcin olsun. Allah'a emanetsin.

Yetişkin insanlara ne yapmaları gerektiğini söylediğinizde sizinle tartışmaya başlarlar.
Sizi ciddiye almazlar.

İvit iyli ni yipilim hiyit isti.

Hayatın sadece senin etrafında dönmediğini bilsen keske. Benimde bir kalp tasıdıqımı tasıdıqım kalbin aslında ne kadar kırık dökük olduqunu. Sevilmeye sahip cıkılmasına destek olunmasına ihtiyacım olduqunu bilsen. Hayatın sadece cinsellik olmadıqını sevilmenin zaman gecirilmenin sohbet edilmenin önemini anlasan. Ewli olduqun halde baskalarına askım canm seni sewiyorum diyeceqine kırık kalpli esine sahip cıkabilsen. Sana 18 yasnda güvenip evlenen insana sadece birlikteliqin sırasında öpüp saclarını oksamasan. Bunları senden istemem imkansız konusmam bile imkansiz ayrı dünyaların insanıyız aslında ama hala seninle aynı ewi paylasıyorum ne yazıkki

Sen iyiki hep yanımdasın iyi ki dert ortağımsın
Yalnız başımıza bu yaşadıklarımızla başa çıkamazdık..
Ama her şey düzelcek dimi sevgilim, bizde dertsiz tasasız gülüp eğlenicez di mi?
Bunu bana hep söylüyorsun aslında, hep geçecek her şey unutulacak diyosun. Buna inanmak istiyorum nolur öyle olsun..

Canım eşim seni öyle çok seviyorum ki.İşe giderken cebime sığacak kadar küçültüp yanımda getirebilsem diyorum :) Sensiz geçen saatlerde seni özlüyorum çok özlüyorum.Sevdiğini hiç göremeyenler nasıl dayanıyor? Onların durumu da zormuş. Neyse SENİ KOCAMAN SEVİYORUM aşkımmmmmm, herşeyimmmmm :)

Umarım beni sevdiğini anlarsın, benim seni ne kadar sevdiğimi nasıl sevildiğini görürsün seni çok seviyorum. Başkasıyla mutlu olduğunu görmek istemiyorum ne olursun beni yine sev

Pis misin sen?
Dag tepe gezdin mi gunlerce?
Ustun basin kirlendi mi?
Yorgun musun? Uykusuz musun?
Eve gelir gelmez bana mi yazdin?
Iyiki yazdin.. cok pis severim seni♡
Sende ayni sevsene beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…