Bir gun ansizin biri girer hayatina ve sen gidene tesekkur edersin. Hic ummadigim anda, ummadigim sekilde, ummadigim manyaklikta, ama ne guzel, ne tatli, ne uyumlu, ne coskun, ne agir.... Sen benim tum sorularimin cevabi, her eksigimin tamami olacaksin. Bu hayatta bir ruh ikizim olduguna inanmiyordum. Cunku sahsina munhasir bi deliyim. Varmis ve cok acayip sekilde beni bulmus. Kizlar babalarina benzeyen adami severmis de cok sacma gelirdi. Ben babama benziyorum napiyim bana benzeyen adami derdim. O da dogruymus. Bazi seylerin ayni babam, benim gibi bakiyosun, benim gibi dusunuyosun, benim gibi delisin. Benden biraz inatsin o kadar :d 45 kilodan bir gram fazla almaya niyetim yok ama naza ceksem de teklifini kabul etmeye niyetim var :d tamam kilo da alirim belki ne bileyim ya yeter ki sen hep boyle kal :d millet kilo verdirir benim adam aldiriyor, tam bir koc iste ne olacak illa tersine :d ben bu kilolari dertle kederle dersle orucla canan karatay hocamla vermisim alacaksam da mutlulukla askla sevgiyle coskuyla ilgiyle alirim az da sen ugras :d Allahim mutluluktan uyuyamadigim gunler de mi olacakti ya cok tesekkur ediyorum sana Allahim cok cok cok seviyorum seni nolur boyle devam etsin