Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne olur artik net ol. Başima agrilar girmesin yarattigin çelişkilerden

Neyse sonunda ogrendin kavgadan sonra hoscakal demek yerine sakinlesip adam akilli konusmayi.. daha ogrenecek cok seyin var da simdilik bunu bir pekistirelim bakalim.. Bu arada o dedigin is yas.. He evet eskisi kadar guvenmiyorum sana. Birde canim sessiz kaldim diye bazi masallarina inandim sanma.
Haa unutmadan "bir iki gun icin o yola katlanmana musade edemem" ne demek ya jet yollasan yine gelmem yanina. Boyle bir seni dusunuyorum onemsiyorum yollar tehlikeli havalari.. he canim hee.. umursamayinca ne guzel adam oldun sen ya. Umursayinca cok can yakiyorsun. Son olarak icine dert olacak alip yollayacaksin onu bana. hadi optum iyi nobetler bebek

Iyi ki hayatimdasin. Seni cok seviyorum. Zor günlerimizin hatrina mi güzel geciyor gunlerimiz dersin? Bazen seni coook kizdiriyorum. Bazen yersiz espiriler yapinca patlayiveriyorsun ya ben cok üzülüyorum. Çünkü sakin bir insansin ve sinirin toplanip patladiginda üzücü olabiliyorsun bazen. Bazense ben seni cok üzüyorum biliyorum. Ama cok şükür birbirimize dayanak, sığınak olmayi öğrendik öğreniyoruz. Mutlu huzurlu bir aile kurabilelim inşallah sevdigim...

Hala aklima gelince burnumun diregini sizlatiyorsun. Öylesine biri degildin anlamadin. Yalnis zamanda cok erken karsilastik birbirimizle. Ne sen beni anlayabildin ne ben seni. 7 yil gecti yeni yeni yerine oturtuyorum bazi seyleri. O zaman anlam veremedigim seyleri simdi anliyorum daha iyi. Acaba diyorum; acaba müdahale etmeseydim, bu kadar cikmaza girmeye izin vermeseydim, kader bulustururmuydu tekrar bizi? Rüyalarimda yasadiklarim, belkide suanki gercek hayatim olacakti, kim bilir? Kim bilebilir!
Bana 'asil sen beni yari yolda biraktin, dedigim sene evlenecektik simdi sen bana söz verdigin o tarihde bir baskasiyla evleniyorsun' dediginde gercekten ciddimiydin, gercekten dogrumu söyledin yoksa yaralarimi birkez daha mi kanatmakti niyetin? Ben seni taniyamadim.

Sen ne dersen de..
Ne hissedersen hisset..
Ne dusunursen dusun.

Benim duygu ve dusuncelerim o kadar onemli ki..
Seni.. ve benim icin ne anlama geldigini anlatmama gerek yok..

Cekingenligimin sebebini aciklayacak kelimeleri kullanmaya cesaretim yok.

Biraz beni dinlesen her şeyi yoluna koyacaksın aslında ama o lanet olası önyargın buna engel oluyor.

Bak senin diyemediğin şeyi ben 10 dk da hallettim.

O senin annen olabilir ama benim hemcinsim.
Bir şey biliyorum da konuşuyorum.

Biraz ya biraz dinle beni.
Çok değil.

Hayatimin odak noktasisin ,sensiz yasayamam ,sensiz nefes alamam.ne sen bana dedin seni seviyorum ,nede ben sana.simdi soyluyorum SENI COK SEVIYORUM.

Ölümün bana bir çok şey fark ettirdi. Daha önce hiç karşılaşmamıştım. Dünyanın en gerçekçi olayı ile..
Artık acı çekmeyeceksin, böyle umuyorum.. Melektin sen, melek olup uçtun gittin.
Çok küçüktüm birlikte geçen günlerimizi hatırlamak için. Ama dün, kefeni masum yüzüne örterken yaşadığımı, gözlerini asla unutamayacağım.

yerinde dinlen olur mu? Geriye bıraktıklarına ben iyi bakacağım, söz veriyorum.

Etme bulma dünyası karı koca ahımı ala ala aldığınız ahlarla daha çok boğulacaksınız siz. Rabbim çok büyük.

Senden nefret ediyorum, iliklerime kadar işlemiş nefretim.
Beni bu ülkede yaşamak zorunda bıraktığın için, her gün küfrederek yeni bir güne uyandığım için
İlahi adalete falan bırakamam. Burnundan fitil fitil getireceğim bunları senin
Salak

Evet seni kirdim ama ben kendime geldim.
Birde sen kirilmaya yer ariyorsun bilmem farkinda misin? Neyse aksam ararsan konusuruz, aramazsan bisey yok.

Beni cok cok cok sevmeni, hayatinin vazgecilmezi olmayi, basinin taci, gonlunun sultani olmayi dilerdim.

Seni sevmeye cok korkuyorum. Sana gonlumu tamamen acmaya. Nedeni hersey olabilir. Tek bisey yok. Belki tum yasadiklarim, belki de artik cocuk sayilmayacak yasim yuzunden.

Ah ama o kokun yok mu.. Basimi donduruyorsun

Mükemmel bir gündü,benim için yapıyorsun bilirim.. Sen dünya iyisisin
Huzur...

Artık çabalayacak gücüm kalmadı. Keşke böyle olmasaydı/n. Keşke her şey daha farklı olsaydı. Keşke biraz daha kolay biri olsaydın.

Anlamıyorum seni.
Birini çok severken biriyle birlikteyken bir başkasını nasıl ister sever bir insan.
Anlamıyorum.

Seni tamamen bitirmem niye böyle zor.
Aşık falan değilim biliyorum.
Sanırım ruhuma iyi geliyorsun, enerjin iyi geliyor.
Ama belki çok yakından tanısam olmayacak o da..
Böyle de saçma bir hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…