Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoruldum artık.Biraz da beni düşünsen. O ne der bu ne der diye düşünmesen. Kendim için yaşıyorum el alem için değil

Sen aç bir tavuk olarak kalacak ve hep kendini buğday ambarında sanacaksın ne acı..

Paşalar gibi gelip karşılandığın yüreğimden, soytarı gibi gitmek senin seçimindi.

O son lafı etmicektin. Oldu mu o şimdi..
Etmesen de çok sinir olurdum. Ama olmadı yine de...

Olmasan da olmazdı, oldun ama yine olmuyor. Varsın ama yoksun. Olmasan varlığını bilmicektim elbet ama olman da güzeldi.
Niye böyle karmaşık olmak zorundaki.

Hatalar hatalar ustune, bye bye deyince geri vites. Sabahtan aksama kadar da mesaj atsan affetmiyorum. Ben sana tertemiz actim gonlumu, kirletmeseydin. Nasil sevgin, sefkatin aniden bitti diyosun, aniden nasil basladiysa oyle.. Ben dalga dubara bilmiyorum, dosdogru girdigim kapidan dosdogru cikarim. Ne zaman istiyosan o zaman idrak edersin bu gercegi

Mahvettin beni. Ezberimi bozdun. Aklimi basimdan aldin. Kafayi yemek uzereyim

Bir kere yüz yüze görüşebilseydik diyorum.
Daha mı kötü olurdu, daha mı iyi?
Bilemedim. Bu işin iki yönü var; bir yerden bakınca iyi bir yerden bakınca kötü..
Of aman.

Çok mutlu ol doyen bendim şimdi bu acıyı hak ettim ama genede pişman değilim çoook mutlu ol

Yaptığın sinir bozucu şeyler de var ama hep kulak arkası ediyorum niyeyse. Niyeyse!...
Hep duruyor bir yerlerde ama öne geçemiyor kolay kolay...

Senden bu sozleri duymak
Ama bu yalanci oldugun gercegini degistirmiyor

Güzel bakışlım! Bir adam, sevdiği kadına ne kadar güzel bakabilirse, işte o kadar güzel bakıyorsun, ah! Seni çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…