Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün heergunkinden biraz daha fazla güzeldi, daha da bi mutlu ettin beni :)) cogalarak artmasi dilegiyle askim benim.

Anlamsız bir şekilde bir mesaja cevap vermeyen insanları anlamıyorum.
Garip. Mesajda da bir gariplik yok, çok klasik.
Bildirimden görüyor bakmıyor görüldü yazmasın diye ama ben beğenilerini görüyorum falan.
Söylesem sık boğaz ediliyor hissine bürünür ama, tüm bunu yapanlara sesleniyorum, ayıp arkadaşım ayıp.
Sil gitsin madem komple, ne olduysa artık.

İnsanları bilerek üzen, eziyet eden, duygularıyla oynayan ve hiç vicdan yapmayan, pismanmis gibi davranıp eylemlerine devam eden, ben böyle yaparsam bir insanın hayatını kötü şekilde etkilerin diye düşünmeyen, dusunse bile umursamayan hatta bundan zevk alan herkesin bir anda kafasina yıldırım dusse ve dünya tüm bu kişiliklerden arinsa, kaç kisi kalır acaba bu dünyada? 1000 kişiyi bulur muyuz? Olsun yine de yok olun yeter bu çektiğimiz sizlerden.

Tek ayagin uzerinde 40 yalan soyle.
Sonra ben ihtimalleri sevmem ya benimsin ya da benimsin de.. bela misin sen?.

Suan bu halimi gorsen eminim kizardin dostum. Ah canimin ici. Senin kizman beni kendime getiriyor. Ne kadar cok degistigimi eskiye gore ne kadar cok guclu oldugumu soylerdin kesin sert ve kizgin bi sekilde. Bana kizmani seviyorum. Kizarken bile kiyamadigini hissediyorum. Varligin icin sukrediyorum Allaha. Iyiki varsin.

Oturduğum yerde kalakaldım. Ne oldu şimdi?
İnadına üşüyorum da kalkıp bir ceket almıyorum üzerime, o kadar boş bir zihnim var şu anda.
Sen mi? Pireler uçuşuyordur herhalde bir yerlerinde, oldu canım. Sıkıntıyı siniri ben çekerim uyu sen, ben üşürüm de, sinirlenirim de.

odandaki, o her zaman seni görebilen, güzelliğini seyredebilen mutlu bir ayna, bir dolap olsam ne iyi olurdu. demiş Kafka Milenasına.

Ben de sana söylüyorum sevgilim.

Son düzenleme:
Ben kötü biri değilim.
Ama gebersen dünya güzelleşir bence.

İçimi bayılıyor.
Böyle karnım şişmiş gibi oluyor.
İçimi dert kaplıyor.
Stres oluyorum.

Bir ok gibi saplanıyor içime acılar. Çaresi yok bu derdin. Ne ilacı var ne doktoru.
Bir tek cözümu var gel al canımı azrail.
Yaşamak ölmekten beter.

Her defasinda, daha ne kadar hayal kirikligina ugrayabilirim ki diye dusunuyorum ama gun gecmiyor ki yeni bir serefsizlikle karsima cikmayasiniz.

Bugün evi boyama temizleme işi bitti. Sağolsunlar eş dost hep yanımızdaydı. Kilitledik kapıyı çıktık annem kardeşim ben, yakında eşyalar gelecek onları yerleştireceğiz ve benim yeni evim orası olacak. Bütün olan bitenden sonra elimdeki hayal kırıklığı güven kırıklığı içimin acısıyla kendime yeni bir düzen daha kuruyorum, çünkü hayat devam ediyor ucundan kıyısından o hayata karışıp yola devam etmek lazım. Sen de öyle yapmıyor musun sahi?

Ama içim öyle buruk ki. Ruhumun çektiyi açıyı manevi hasarı geçtim, bana verdiğin maddi zarara rağmen yine de güzel bir ev tuttum, zamanında birlikte aldığımız eşyaların daha güzelini aldım. Hala çok eksiğim var ama tamamlayacağım artık yavaş yavaş. Mutlu olmam lazım yani. Ama şu an ne çok acı çekiyorum bir bilsen. Neden oldu bütün bunlar neden??

Hiç unutama beni, hep hatırla. O bana deyip durduğun keşkelerin hep beynini kemirsin. O pişmanlığın ömür boyu geçmesin. Benim sırtımdan kazandıkların şu hayattaki tek kazancın olsun, onlara sarılıp yatarsın ömür boyu. Aklın başına gelmedikçe manevi tatminden huzurdan uzak kalasın. Sana hakkımı helal etmiyorum. Sana da ailene de. Birazcık adamlık olsaydı sende bu hale gelmezdik ne çok seviyordum seni. Ben hala belki benim de ona verdiğim zararlar olmuştur allahım o zararları ondan gider diyorum. Ya benim yaşadıklarım? Sen hiç düşünüyor musun ben kadınıma neler yaptım diye? Kendince düşünüyorsun evet, ama o bile o kadar bencilce o kadar olgunluktan merhametten uzak ki.

Allahım beni bir daha böyle aptalca körce bir sevgiden esirge. Aynı hataları yaptırma bana rabbim.

Her şeyi al, beni bana geri ver...
Çok seviyorum elimde değil. Sonu nasıl bitecek bilmeden her gün yine sende buluyorum kendimi. Hamgimiz daha çok seviyor bilmiyorum hangimizin canı daha çok acıyacak onu da bilmiyorum. Kırdım seni. Canın acıttım bile bile. Neden yine sevdin beni. Neden bu ısrar? Çok seviyorum çok özledim. Mutlu musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…