Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle şeytan tüylü olmasaydın iyiydi.

bundan sonra katıldığım her cenaze, senin cenazen olacak.

Asagilik pislik kadin.etrafinda erkekmi kalmadida evli adamin pesinde turlu entrikalarla dolanip en sonunda onu yataga attin.ergen cocuklarindan dami utanmadin.sonrada karin bilsin ben cok uzuluyorum diye kuma olmak icin kafasina girdin.eee ne olacak o adam ancak seninle gecesini renklendirip aylarca seni her turlu kullanip atar ve gercek yuzunude cok iyi gorur.unutma senin bir hesabin varsa allahinda bir hesabinin oldugunu pislik.omrum boyunca hayati sana zehir edicem.oturdugun mahallende namuslu goruntunun altinda nasil bir o.... Oldugunu anlatip butun esnafi senin kocan yapicam.haa birde bu vatandas kocamla ilk yattiginda yuzume nur indi deyip aynada kendine bakip durmus.kocasi oleli iki yil olmus atesi basina vurmus.herseyfe bir hayir var derler.kocami cok zorda olsa affettim.ama evliligimiz boyunca gormedigim sevgiyi ilgiyi degeri gorur oldum.karsimda hep mahcup ve eski beni kazanmak icin mucadele veriyor.yaptiklari yuzunden gunlerce agladi kendimden tiksiniyorum ben alcak serefsiz bir insanim boyle birseyi sana nasil yaptim deyip sabahlara kadar agladi.insallah allahin adaleti bir kezde benim icin tecelli eder senin karsinada senden beterleri cikar pislik o ....u

Cok kiymetlisin dostum gercekten cok kiymetlisin senle gecen zamanlarimi seviyorum seni tanidigim icin cok sansliyim (๑^ں^๑)

Odamın bana özel olmasını ve sık sık girip uzun zamanlar geçirmeni istemiyorum ama söylesem kavga çıkacak.. Yeri gelirse söylerim belki.

Ben birlikte Mutlu olmak istemiştim ama sen sadece bi dolandırıcısın ve ben buna inanmak istemiyorum ama gerçek bu beni kandırdın maddi manevi zarara girdim maddiyat neyse de maneviyatım kalmadı ahımı aldın unutma benden ne istedin be

O kadar kurcalıyorsun ki facei, benim eski arkadaşıma bakmak bile aklına gelmiş şaşırdım yani.

Ben senden vazgeçtim gözlerinden vazgeçtim ellerinden vazgeçtim guluslerinden vazgeçtim sen yoksun artık zaten hep bitsin isterdin ya bak bitti bundan sonra aklıma geldiğinde sadece gözümden iki damla yaşla kayboluyorsun sanırım zamanla oda geçer elbet

Hayır da pantolonda 36 bedenden başlamak nedir ya.
İlk defa bi jean beğendiğim ama bedeni 36 dan başlıyor.
34 bedenini üretin onun bana yaaaa

Hayır alt bedende 36 bana büyük oldu. Bu kısım tamamen şaka gibi.

Buradan yetkililere sesleniyorum.
Marka ismi yazsam reklam olur mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…