Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğim gel, bugün, seneye veya on yıl sonra... Ama gel. Dünyada kimsenin kimseyi sevmediği gibi seveceğiz seni, gel.
Gözlerine her değdiğinde gözlerimiz, ağlayacağız gel. Birgün senin kokunla uyuma hayali bile öyle uzak ki tüm vuslatları, acıları yıkıp da gel. Bana yeni bir hayat ver...

Mesajlaşırken bir anda ortadan kaybolup 2 saat sonra dönenlere sinir oluyorum.

Konuşmayalım demek istiyorum. Diyemiyorum!

Sende bende çok sevdik birbirmizi... Ama gerçekleri aşamadık işte. Sevipte kavuşamayanların aşkı daha büyük olurmuş. Bizimki büyüdü de büyüdü... Yaran kalbimde hala... hala ilk günkü gibi seni seviyorum aşkım.. Senin o gözlerindeki pırıltıyı kimsede göremiyorum... Çok başka bişeydi senle yaşadığım.. Hayatıma bakıyorumda senle geçirdiğim o bir buçuk senede ne kadar mutlu etmişssin beni... Umarım hep mutlu olursun. Belki ben senin evleneceğin kişi olamayacağım ama dilerim karşına çıkacak kişi seni sever seni üzmez, benim gibi kirpiklerini sayamasada seni mutlu etsin ....

Keşke.. Birbirimizin yanında dinlenebilmemiz çok güzel. Ama aşk yok işte, yok..

Unutuluyor mu böyle bitince, söyle bari ben de bileyim

Rabbim icimi hep bilir ama ben hayal etttim olmuyo kaderi yazan rabbim ole bi yaziyoki kisi icin en hayirlisi olan goruyorum biliyorum hisediyorum.. oda goruyo

Su hayatta hic kimseye guven yok kocaniza bile yelkenleri suya indirmeye gerek yok sonucta el adami ...

Allah cezani vermesin ne diyeyim bile bile.yalan söylüyorsun Allah'tan bu kadınlar kulübü varda watsabi kontrol ettim ben karı kızla aldatiyormu diye beklerken ne çıktı altından yaaa safa yatıyorum gayet anlaşılmayacak yalanlar ..

Napim Allah aşkına ne diyeyim sana 2 çocuk yaptığıma.mi yanayım bana karşı ilgisizliginle yoksa sana mı üzüleyim. Dk bir gol bir ilk yalan çıktı ortaya bakalım başka neler çıkacak Allah şu watsabi kontrol etmeyi ogregtenden razı olsun

Cok yaktin canimi sevdigim. En buyuk gunah en buyuk yanlisti seni sevmek. Parca parca ettin yuregimi. Yaktin kule cevirdin benligimi. Bir ben birakmadin ortada. Cok degistim ben artik. Nasil bakti o gozlerin benden baskasina? Beni bu derde sokarken hic mi sizlamadi o vicdanin? Nefret ede ede seviyorum artik seni. Tiksiniyorum senden. O sesini duyarken kan beynime sicriyor sanki. Kahretsin ki mecburum senle olmaya. Bir gun ispatlayacagim her seyi ve o gun bitecek. Yok ettin bizi bildigin. Bir ben daha bulamazsin bunu unut. Bir heves ugruna is mi bu yaptigin? Yandim tutustum kayboldum ben resmen. Senle baristigim gun yazdim sonumu. Tehdit sana yakisirdi anca zaten....

Bana kiydin sen bana bana?? Ben ki aylarimi gunlerimi haftalarimi saatlerimi senle curuttum! Sana verdigim tum emeklerim haram olsun. Senin icin harcadigim zaman haram olsun. Sen nasil bir insansin? Dilin baska yuregin baska nasil konusuyor? Senle tanismamaliydim. Dayanamiyorum. Gercekten dayanamiyorum artik. Ben bu dertle basa cikamiyorum. Senin yuzunden herkesten kacar oldum. Insan yuzu goresim gelmiyor artik. Bitirdin beni. Kimseler gormuyor eridim tukendim ben.

Pisman olacaksin biliyorsun degil mi? Affet diye yalvaracaksin. Ama bende af olmayacak...

Şu günler bir geçse, düzenli hayatımıza dönsek yine.
Özledim seni eşim ruhum.
Evimizi de özledim.
Sakin hayatımız ne güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…