Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Her şey çok eksik ve neredeyse yok gibiyken Buldum buluşturdum kendime geldim
Tek eksik sensin..."

Seni hayatım boyunca affetmeyeceğim. Gözümdede ömrümdede bittin ! Bana o lafı söylemeyecektin. Beni kandırmış olmanı hala hazmedemiyorum. Dünyanın en aptal insanıyım neden biliyor musun? Çünkü sana gerçekten güvendim ve gerçekten sevdim. Bana iyi bir eş gelecekteki çocuklarıma iyi bir baba olursun diye düşündüm. Seninle gelecek kurdum. Seninle hayallerimi kurdum. Her şeyimi seninle paylaştım sen bana hiçbir şey söylememişken. Her derdimi unuturdun başımı göğsüne koyunca ama neymiş herşey YALANMIŞ. Seven insan vazgeçmez. Seven insan mücadele eder . Ama beni hiç sevmemişsin ki. Artık yollarımız feci şekilde ayrıldı. Allah bir daha seni karşıma çıkarmasın. Bundan sonra ne ölün ölüme nede dirin dirime...

sülük gibi bize yapışmanızdan bıktım.... sürekli bizden birşeyler beklemenizden bizim yardıma ihtiyacımız olduğunda arkanızı dönerken ve üstüne yüzsüzce birşeyler isteme hakkını hala kendinizde görmenizden, hayatımıza karışmanızdan,alacağımız eve, hangi evcil hayvanı seçmemize kadar karışmanızdan bıktımmmmmmmmmmmmmmm. arkadaş bu demek değil emek ister,sürekli sen ver ben hayatına karışıyım demek hiç değil. uzak durun bir zahmet ya gidin başka karı kocaya salça olun.....

Sana güvenmek istiyorum ama içimden bir ses yanlış diyor. Hayırlısı.

Ben kalbimi kilitlemistim, sen geldin bir sekilde o kalbe girdin. Sonrasinda da cikmak istedin. Yalniz ben normal degilim iste sorun orda. Kolayca atamiyorum. Aslinda istemiyordun belkide bilmiyorum. Ama sunu cok iyi anladim ki ben sevmemeliyim. Ben seni sevdim, imkansizi sevmisim, bunu bir an once kabullenebilirim insallah. Biliyordum birgun bu guzel seyin bitecegini, korkuyordum da. Hepsi oldu iste.. Hersey icin cok tesekkur ederim sana, kendine cok iyi bak, insallah her sey gonlunce olur, seni seviyorum, Allaha emanet ol sevdigim guzel insan..

gecen bir dugunde gordum seni o kadar guzel oynayip halay cekiyordun ki .Birde hep gulumsuyordun. Yaz geliyor inan senle bir seyley yapmayi o kadar cok isterdim ki ...

Dışarıdayken ya da misafir varken en azından 30-45 dkda bir mesaj atmak bir bana mı zor gelmiyor.

Bana kendimi igrenc hissettiriyorsunuz. Insallah tez vakitte birbirinize dusun. Bekliyorum ben Rabbim buyuk. Yiyin birbirinizi. Ancak o zaman huzura kavusacagim...

Seni hala gözümde büyütüyorum sanırım.
Ama bu iyi his yok olsun o zaman. Kritik bir yerde enerji uyumu var muhtemelen.
Üzme beni, lütfen...

Son düzenleme:
Keşke zamanı geriye alabilsem ya da hafızanı sıfırlayıp bana tekrardan güvenmeni sağlayabilsem. Seni o kadar güzel, o kadar büyük bir aşkla, safça yıllardır seviyorum ki. Hiç kimse seni benim kadar sevemez. Hatırlıyorsundur ya; seni görür görmez domates misali kıpkırmızı olurdum, nabzım 2 metre öteden bile hissedilirdi neredeyse. Nasıl bu kadar mükemmel olabiliyorsun ha? Kim bilir bir gün yine bir araya geliriz hiç kopmayacak şekilde.

kırgınım bir o kadar da yorgun...

Senin etkinden kurtulmam lazım anne!
Gerizekalıymışım gibi davranma artık yeter!
Gerçekten ileride evlerimiz ayrıldığında paylaşımım minimumda olacak seninle muhtemelen.
Bir şey oluyor cümle aleme duyuruyorsun gereksiz yere.
Bir de sana muhtaç olmak istemiyorum..
Bilerek yapmadığım, insanlık hali olan, kırık yılda bir yaptığım şeylerde bile kükrüyor bir sürü laf söylüyorsun.
Paranın lafını en ufak şeyde yapıyorsun sanki bilerek bir şey yapmışım gibi, bunaldım!

"Sen bana geç kaldın, ben sana erken" derken ne güzel demiş Hüsnü Arkan. Gerçekten de oyle değil mi? Gerçekten de erken gelmedim mi sana? Gerçekten de gec kalmadın mi bana? Bile bile ateşe gidiyorum biliyorum. Koşarak gelmek istiyorum sana ama gelemem. Sen de gelemezsin ki bana. Gelmezsin. Evet güzel bir karşılaşma fakat yanlış zamanlama. Hatta en başından beri her şey yanlış. Zaman da yanlış, mekan da yanlış, birlikte olduğumuz kişiler de yanlış. Yanlışın içinde kaybolup gidiyoruz. Çok güzel kaybolacağız, kimse bulamayacak bizi... biz bile...

Sana cevap vermek istemiyorum burdan söyliyim

Sana ne benden?
2 hafta sustun sustun yaza yaza onu mu yazdın? Saçmasın biliyo musun? İster silerim ister silmem.. Benim bilgisayarım benim kararım. Böyle saçmalıklar peşindesin dimi? Mutsuzsun aslında dimi? Ama benle uğraşmak istiyosun? Yok be uzak dur benden.. Ben yolumu çiziyorum artık sensiz. Sensiz planlarım var. Senle ilgili planlarım sana zarar verecek ama!
O işin peşini asla bırakmıcam. Sen kendi haline yan! Bunun pişmanlığıyla yaşa.
Tek korkum bigün ben başkasının elini aşkla tutarken sakın çevremde gezinme sakın!

Beraber gecirecegimiz son 4 hafta kaldi. Bu tabi eger sen benden once davranmazsan... seni oldugun gibi kabul edemiyorum. Benimle inatlasiyorsun. Bana dayatmalar yapiyorsun. O yuzden. Ayrilacagiz. Insallah pisman olmayiz. Ama olcagimizi zannetmiyorum. Ben psikolojimin bozuk oldugunun farkindayim. Seninle veya bi baskasiyla yapamam. Yapamiyorum. Iliski bana agir geliyor. Sen de hic kolaylastirmiyorsun. Inadima is yapiyorsun. Ve malesef. Hayatimda en cok asik oldugum adam olmana ragmen, seni kendi ruh sagligim icin birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…