Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ortada hiç bir sorun yokken gelen o can sıkıntısı.. Ne lanet bir şeymiş yaa..

Kotuyum gunluk ya, iyiyim demekten yoruldum. Degilim iste. o kadar dalginim ki yanlis sayfaya yazmisim birde.

Beni özleyeceksin.
Hem de nasıl dur bakalım daha başlamadık. Deli gibi konuşmak isteyeceksin de ayakların tutmayacak gelmeye. Düşüneceksin acaba şimdi ne yapıyor kimin yanında. Birilerini almış mıdır hayatına, mutlu mudur acaba yemek yemiyor mudur yine midesi ağrı yapıyor mudur diye düşüneceksin de bir mesaj atamayacaksın. Sabah uyandığında ilk aklına ben geleceğim çok değil 20 saniye sonra içini bir sıkıntı alacak, gün boyu içinde duracak o. Gün içinde neler yaptığımı merak edeceksin kimlerle neredeyim ne yapıyorum gülüyor muyum neler hakkında konuşuyorum, hevesli hevesli bir şey anlatırken yine cümlemi tamamlamadan gülmeye başlıyor muyum diye için içini yiyecek. Hayatımı sensiz devam ettiriyor olmam üzecek seni biliyorum, sen seni kaybetme korkum olduğunu adın gibi bilirken şimdi o yürüdüğüm yolda ne yanımda ne de arkamda olduğunu düşünmek üzecek seni. Çok üzüleceksin, ulan çok özledim bir kere konuşsak diyeceksin de bileceksin ki ben çoktan gitmişim. Hem de sadece gitmek dönüşü olmayan gitmek dönüş bileti almadan gitmek. Öyle bir gitmek ki, ayak parmaklarından saç diplerine kadar sızı yapan bir gitmek. Bir daha beni sevememek, kızamamak, yeri gelince küfür bile edememek. Yokmuşum gibi yaşamak, yokluğumda ben yokken yaşamak. Ne kadar becerebilirsin bilmem ama, yapman gerek. Çünkü o gün gelecek ve ben gideceğim, sen beni özleyeceksin, merak edeceksin, delireceksin. Bunlar sadece bir kısmı hepsini yazmıyorum ki yaşa da gör diye. Yaşa ki anla gidenin arkasından iyileşmeye çalışmak ne demekmiş diye. Kim yaşamadı bunları, kim pişmanlığı tatmadı ki? İşte sen de tam olarak bunları yaşayacaksın.
Daha çok özleyeceksin.
Tenine dokunmamı, elini tutmamı, boğuşmayı, yastık savaşlarımızı, zorla yemek yedirmelerimi, omuz atmamı, şikayet ettiğimiz kavgaları, beraber maç bakmayı, beraber bir ömür aynı evde yaşama hayallerimizi özleyeceksin. Bunların hiç biri olmayacak ne yazık ki, şimdi artık birbirimizi yormayalım.
Beni çok özleyeceksin.

Hiç bir şey eskisi gibi değil.
Aslında doğru olan bu ama...

ne oluyor bilmiyorum ? dort yildir ilk defa bu kadar seni daha cok dusunur oldum.Belki de kalbim artik yeter uzaktan sevdigin diyor.

ben seni çok sevdim.. sen oku kelimeleri gözlerimden..

Bu kez gercekten gidiyorsun, bir daha karsilasirmiyiz karsilasmaz miyiz bilmiyorum ama Allah yolunu acik etsin..

Anne.. Ne desem sana bilmiyorum..
Biri çocuğunu çok dövüyormuş diye "ileride çocukları onları da döverse görür, eden bulur" demen, az önce yine bir başkası için "ne kadar çok kızıyor çocuğa, uslanmıştır böyle" demen.. Sen değilsin sanki beni o kadar döven, ufacık şeye deli gibi öfkelenen, bastıran, ezen... Gülsem mi ağlasam mı!
Sen o dövene öyle diyorsun da, haklı yere ufacık bir şeye bile kızsam terbiyesiz, annesiye nasıl konuşuyor, hayırsız falan oluyorum, hemen Allah sana muhtaç etmesinlere bağlıyorsun. Asıl beni sana etmesin...

Oh nasıl kayirdigin beni ezdirdigin diger gelinin oğlunu boynuzladi da seni ortada koydu ama kaynana bozuntusu

Bu yüzden soğuyacaksan soğu yani.
Eğlendiğim zevk aldığım şeyi yapıyorum, sevdiğim halde sevmiyorum mu diyeyim :)

Neyse arkadaşım başının etini yedim kusura bakma, aile konusunda şanslıymışsın demek ki anlayamıyorsun beni.
Bana da sen şuan uzak geldin...
Ne bilim hiç de duymadın heralde, ya da insanlarda böyle davranış ve duyguların olduğunu düşünmemen hiç olamayacağını düşünmen bana garip gelebiliyor.

Senden bana yaptığın haksızlıklarından canıma okumalarından en çok da seni seven şu kalbimden nefret ediyorum

Yetiştirilme ve çevre olarak ayrı dünyaların insanı olduğumuzu düşünüyorum geçmiş ve şimdiki muhabbetlerimizden sonra. Bazı konularda beni anlayamıyorsun.

Resmen bana iş yaptırmaya çalışıyorsun bilerek. Oraya kadar gidip bir eşyayı almayıp ya da yapılması gerekeni yapmayıp o odadan çıktıktan 2 sn sonra bana yap diyorsun. Baya bir inatlaşma yaşıyorsun içinde yine benimle ilgili, belli.
Yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…