Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alışamadım evde yokluğuna bir türlü ne yapayım

biliyorum aşkım bugünlerde çok sulugöz oldum doğrusu seninde benden aşağı kalır yanın yok ama napalım bu zamana kadar hiç ayrı kalmadık ahh askerlik..inşallah bu engelimizide kaldırırız sewgilim dualarım seninle..sabretcez ömrüm 5ay nedirki

Sana uzak kentlerden birinde Zamanın bir yerinde Seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri.. ♥

Annecim ,aklım sizde kaldı,uyuyamam bu gece ben.:2: Deprem olmasın artık...:2:

savaş çanlarını sen çaldın öyleyse kalkanlarını hazırlasan iyi edersin ben ki hayatımda hiç birzamn kin tutmayan küçük hesaplar peşine düşmeyen bi insandım ama beni bu hale sen getirdin şimdi beni iyi izle senin bitişin benim yükselişim olucak bugünü unutma ben bugünün acısını senden öyle bi alıcamki neye uğradığını anlamycksn her şeyin zamanı gelicek önümde aylar var bakalım intikam almak gerçekten zevkli bişeymi bekleyip görücez her şey şimdi başlıyo....

şimdi çok geç! bir aşkı öldürdün, ne bir iz ne bir şahit bıraktın, biraz deprem biraz artçı biraz da mezarlık gülleri... temiz bir cinayetin maktulü der ki; gidecek bedenlerin var ama ya yatacak yerin?

Dün kıskanclık krizin tuttu .. Sonra kıyamadın bana.. Sinirli olmana rağmen..
Ben mi ? Sevmiyorum bu şekilde kıskanılmayı .. Vücudumun,ruhumun her zerresi seninken bunu bilirken ve bundan eminken neden bu şekilde kıskanmak ?
Sonra akşam telefonda konusurken fenalaştım kapadım telefonu ..
Bi mesaj bekledim.. Nasılsın demeni .. Eğer dedim bu gece bu mesajı atarsa asla vazgeçmeyecek benden ..
Beklenen mesaj sabah geldi ..
günaydın .. nasıl oldun,iyi misin ..
soguk soguk davranırken bana gülüşünü gördüm ..
İnsanın içini ısıtan o gülücük ..
Dedim ya ne kırgınlık kaldı ne bişi ..
Seven adamım ben , sevdiğime gülümserim dedin ..
Benden başkasına güldüğünü gölürsem kafanı kırarım dedim ama yalandı ..
Sadece giderim .. Mücadele etmem ..

Şimdi hangi ilaç tedavi ederki açtığın bu yaraları.. Söylesene ne yapsam izi kalmaz ..
Sananeki bunlardan dimi.. Nasılsa sen başka tenlerdesin.. başka kalplerde...

Dün gece İzmir sallanırken aklımdan geçtin bir anda...
Ama sen zaten yine sallanıyordun o anda hissetmedin di mi?

Yoruldum tükendimmmmmmmmmmmmmmm Allah bildiği yapsın ne diyim artık huzurum kalmayacak yineee nefret ediyorum herşeydennnnnnnn

Çok özlüyorum seni...

Dün gece yine yüzün değil sesin geldi aklıma, düştü yine bir damla yaş yastığıma ama sonra geçti. Geçecek başka çare yok biliyorum. Kalbimin en güzel yerinde saklısın hala... Ne zaman düşünsem seni yüzümde o aptal o hüzünlü gülümseme...

Mutlu musun şimdi? Seviyor musun o yanındakini? Güzel mi? Sahiden unuttun mu beni?

Mutlu ol güzel gözlüm, sen çok mutlu ol emi... Sen nereye gidersen git hala gözü üstünde bu deli kızın, sadece bi ömür boyu emanet etti seni başkalarına. Allah'a duam kimse üzüp kırmasın seni, incitmesin... Umarım seni hakeden biridir şuan aşkım diye mesajlar attığın...

Son olarak bugün cuma, hani her cuma söylerdim ya sana ; Allah kabul etsin...

Seni hala .....

Dün akşam yazın kopan bilekliğime benzeyen bi bileklikle geldin bana.
Ucuz basit ama ben seviyordum.
Şuan kolumda dünyanın paha biçilemez hediyesini taşıyorum.
Herşeyin değeri seninle artıyor sevgilim

Son düzenleme:
Napıcam ben senin kıskançlıklarına ?
25 gün sonra 31 yaşında olucam ..
Kaldıramıyorum yapma bunu
Tamam çok seviyosunda ..
Yıllarca abim ve babamdan çektim ..
Sonra ayaklarımın üstünde durup üstesinden geldim ..
Ve bir daha kimseye bu hakkı vermedim ..
Ne olur yapma ..
Uzaklaşırım , kaçarım ..
Çok kötüyüm zaten ..
Yapma bunu nolur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…