Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koca adam olsun playstation oynuyosun off..!
şuan benle konuşuyo olmalıydın beyfendi

Su an yoksun Hayatimda.Kimbilir Nerdesin Neler yapiyorsun beni düsündügün oluyormudur tipki benim seni düsündügüm gibi Seni Bekliyorum Delikanlim Seni bekliyorum ebedi a$kim

insanları değiştirebileceğime inandığım için gerçekten aptal olmalıyım... neyim ki ben? sihirli değnek mi?

Dönmezsen eğer; Tabağımda Yemek bırakır İştahsızlığıma sebeb seni Gösteririm Anneme.. Kırıp döktüğüm herşeyi senin üzerine yıkarım. Masalları birbirine karıştırırım.. " Pamuk Prensesi Romeo'ya Ayarlarım "... Boyumu geçen yerlerde yüzerim. Nefesimi Tutarım ... Gelmezsen Ölürüm !..

♥Öyle özlüyorum ki sen ol, hep ol, benimle ol, bende ol.. sendeyim ben, yüreğimi koydum yüreğinin üzerine aşk bu başka isim arama hemde en koyu, en deli, en tutkulu...♥ ♥ ♥

Hadi bakalım..
Bu 10 gün deneme olsun bana,sana,bize...
Bakalım neler olacak?
Hep dediğim gibi beklentilerimizi yüksek tutmazsak daha az üzülürüz...

Beni Bu Acılar Yıkar Mı Sanıyosun Sen Küçük Hanım??
Ben Ne Günler Geçirdim Bunların Bin Misli! O Yüzden Hiç Zafer Naraları Atma..
Keserim O Dilini!!

Herkes kendi değerini yerini kendi belirler..Sende belirliyorsun aşırı merak ile alacaksın başına büyük bir bela sonundaa..Allah islah etsin benden eşimden bebeğimden uzak..Rabbim hidayet versin inş.

Saklıyorum seni bi yerlere, bekle biraz..Tam, acılarına merhem olduğumu söylerken çektiğim fotoğrafının yanına koyuyorum.. Gözlerinin yeşili… İki farklı tonu nasıl da güzel..Biri güneş vurmuş gibi parıltılı taze bir fidan ve diğeri puslanmış bir akşam üzerinde olgun bir koca çınar..."

Yaslandığım...
Dinlendiğim...
Kend...ime dillendiğim......
Yapraklarını dökme sakın..(Dilekler bağladım bile dallarına)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…