Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin doğum günün 27 haziran 1982!!!!!!!!!! neden 26 yaptın..ne yapmaya çalışıyorsun...gene kendime hakim olamadım sana baktım yeni fotoğraflar yüklemişssin..sakın sanma TAMAMMIII meraktan değil...neden bakıyorum biliyormusun..ben korkak DEĞİLİM...SEN BASKALARINI GEC KENDINE BILE GERCEKLERI kendı duygularını IFADE EDEMEZKEN BEN BU YAPTIKLARINA RAGMEN KENDIMI INKAR ETMEMEK ICIN DUYGULARIMI INKAR ETMEMEK ICIN SAVAS VERIYORUM...BAZEN SENİ ÖYLE ÖZLÜYORUMKİ GELİP SANA BAKIYORUM BU SANAL YERDEN..YAŞIYORMUSUN DİYE..bakıyorum yaşıyorsun hemde öyle bir yaşıyorsun ki..yaptıkların bana ağır geliyor iki lokma benim boğazımdan geçmezken sen yaşıyorsun..bide alkolle basbasayım falan diyorsun..
bakıyorum sonra yalan yada baskalarının anlamayacağı adresler eklediğini..kalıyorum şaşıyorum sana..
şimdi BİDE SENLE KON USMAK ISTEDIMDE RED ETTİN KENDİNİ DAHA MI COK HAKLI GÖRÜYORSUN..BAK BEN HAKLIYIM AYAGIMA GELDİ..ULAN SEN GÖREMIYORMUSUN KIZ BASIMA SANA BISEYLER GOSTERMEK ICIN GÖZLERİME BAK DEMEK ICIN GELDIGIMI...ELALEMIN LAFINA GELME DİYE ..KENDINE BAHANELER ÜRETME DİYE GELDİĞİMİ..
içime kapanıyorum kendime ediyorum bir tek ailem görüyor ya..bide artık çalıştığım yerdekiler hocalar...bir hoca beslenmeme dikkat etmediğimi sanıyor bir diğeri bu küçücük odada yaşadığım bir eve çıkmadığım için ruhumun daraldığını sanıyor..hayır ya hayır bak söylüyorum benim içim yanıyor...hocam arkadaşlarım..
ben belki bu çok hakkım olmasada bişeye çok üzüldüm...çok anlatamam..bunu bitek buraya yazıyorum kimseye demedim ozan bi arkadaşlarım kavga ettiler iki sevgili ayrılma eşiğine geliyorlar..ama etraflarındakiler bakın siz seviyorsunuz bu tip şeylerden bunu yapmayın sonra üzülürsünüz diye onları buluşturup konusturdular:( neden üzüldüm biliyormusun özendimde..çünkü bize bunu yapan bir kişi olmadı sanırım olmazda yani farkındayım buna ne gerek var baskalarının arabuluculuga..ama bazen ıkı tarafta inat olunca sanırım iyi oluyor..ama işte
kim eski kızardaaşının arkadasını msn bılmemne heryerden ekler..kim baska seyler yapar..neden yapsın ki
ya böyle desemde senin beni artık cevaplamayacagını bildigim sorularlayım..nasıl coks evdin sen arkadas..bana okadar sözler verdin..ulan ben korkuyordum senden..bak ozan ben korkuyorum ya sunu yaparsan ya şöyle yaparsan..korkularımı hep senle paylastım senle..sen hep yok olmayacak hayatım dedin ben hep yanında olacagım sen sevdıgım ınsansın dedın..sımdıde sen nasıl bırıymıssın dıyorsun ALLAH'ım ya sana ne oldu ozan lütfen söyle:

pazar günü cabuk gelebilir misin lütfen....
bir hafta oldu gülüsünü görmeyeli.... :84:

Ya senin yüzünden daha önce çok sevdiğim şarkıları dinleyemiyorum.
Seni hatırlatıyorlar lanet olsıca şarkılar. Offfff.!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek eksiğin bu işte.
Aramıyorsun beni.
Sinir oluyorum bende.

İzmir yolcusuyum,bayramınız şimdiden kutlu olsun,her ne kadar bu bayramdan hoşlanmasam da...:92:

Ben de onun yüzünden bütün müzik zevkimi değiştirmek zorunda kaldım! Sinir oluyorum müzik zevkimin içine etti o düşüncesiz yaratık.

Müzik zevkin yerinde kalsın. Sadece onu hatırlatanları dinleme. Mesela rock dinliyorsan toptan rock müziği bırakamazsın di mi... )

hadi gel sevgilim sana börekle sevdiğin tatlıdan yaptım
açtım kollarımı bekliyorum

Bayram gelmiş.
Ne farkı var diğer günlerden ..
Hiç bir özelliği yok benim için bu bayramların.
Çünkü artık bayramlar önce ki gibi değil...

kendi kitabını oku;bugün nefsin hesap sorucu olarak sana yeter...isra suresi 14.ayet

Ben otobüse binmeden haber çıkçak mı senden ?
çıkar çıkar aklın kalıyo gidiyom diye zaten ..
ailemle oldugu için bişi diyemiyosun

coooooooook özlediiim seni öyle böyle degil bu hasret bamba$ka bi hasret
senin izine gelmene sevinmem gerekirken ben cok üzülüyorum görü$emicez diye

Demek ki insan karşılığını bulamayınca bir gün vazgeçebiliyormuş en sevdiğinden.

Artık sen de vazgeçtin benden.

Çok üzgünüm seni sevemediğim için. Seni, senin beni sevdiğin gibi sevemediğim için.

Ben de isterdim her şey karşılıklı olsun. Beni senin gibi, senin kadar çok sevebilecek

biri çıkar mı karşıma emin değilim. Ama seninle olmazdı. Ben seni mutlu edemezdim.

Umarım beni tamamen aklından çıkarıp artık çok mutlu olursun. Sevdiğine kavuşamamanın

acısını çok iyi bildiğimden, ne durumda olduğunu birebir hissedebiliyorum. Elimden bir şey

gelmez. Üzgünüm. Seni üzdüğüm için, hayatına girdiğim için, bana aşık olduğun için. ((

Belki bir gün bir yerde karşılaşırız. Bir sokakta, bir kafede... Beni gördüğünde için acımasın

hiç tamam mı? Kendine iyi bak. Hoşçakal.!

Belki içersin diye "Aşk"demledim ellerimle,dilin yanmasın diye"Ilıştırdım"yüreğimde..!!!

Askin hikayesini ,durmaksizin feryad eden bulbule degil;sessiz sedasiz can veren pervanelere sor....
Hz.Mevlana

Bu saat oldu ses seda yok ..
Demek ki bi mesajla bile uğurlamayacaksın beni ..
Canın sağolsun ..
Ne kadar düşkün olduğunu gördüm bende işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…