Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyu uyu...geçen hafta da sen uyutmadın zaten sabahın köründe diktin benii...bu pazarda uykusuz...aman rahat uyu..

Dün "seni seviyorum" diyordun bugünse "artık herşey bitti" diyorsun... Soylesene dün mü daha şer....zdin yoksa bugün mü... ?

İngilizcenin iyi olduğunu iletine yazdıgın "bite me gizem" yazısıyla mı tescillemek istiyorsun
Amacın nedir senin ahaha

bir insan bu kadar mı olurr bu kadar mıı düşüncesiz olur.Bir insan hep mi kendini düşünürr kardeşim

Yazık etme..
Gelmez bu gençlik bir daha geriye...

Benden bir adım beklediğini biliyorum ama çok kararsızım, sana karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim hala bilmiyorum ama sen yine de kendini benden uzak tut

diledigin kadar elestir canim, alistim artik...
sonunda kim hakli cikacak görücegiz... :76:

Lütfen devam etsin, lütfen. Yalvarıyorum. Çok istiyorum. Çok iyi geliyor bu bana.

Allah'ım nolurr devam etsinnn...

alışıyorum yokluğuna..akşamları seninle yürüdüğümüz yoldan şimdi tek başıma eve gitmek acıtsada alışıcam..içimdeki seni görme umudumu bitiricem..

sen sözünü tutmayı öğrenmedikçe hiç bir aramana ve mesajına cevap alamayacaksın benden.
uyarılarım sana hep dır dır gibi geldi ama hadi bakalım,al bi de burdan yak.

Babyface dedikleri sen oluyorsun heralde
Açık ten, bal rengi gözler, kiraz dudaklar
Kız güzelliği var sende
Hiç başlamamak en iyisi bence
Sevdiği kişiyi aşırı kıskanan biri olarak, sana aşık olmak istemiyorum
Etrafında çok fazla kız var uğraşamam her biriyle di mi
Afternoon partilerde hep adın geçiyor
Bir kızla en fazla 2 hafta çıkıyorsun
Kısacası bana göre değilsin
Fazla bunlar bana..
O yüzden başlamak istemiyorum üzüleceğini de sanmıyorum
Arkadaşlarım da; "Çok şanslısın, o çocuk kimseye bakmaz sen geri tepiyosun aptal mısın?"diyorlar..
Senle çıkarsam ünlü bile olurum ben yahu attığın her adımı takip ediyorlar
Sanırım hayır diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…