Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sevgilim dün gece seni rüyamda gördüm.
Birlikte yolculuğa çıkmıştık.
Başımı omzuna yaslayıp sarılmıştım sana.
Öyle güzel bakıyordunki bana:97::97:

bugün 2 saatcikte olsa seni görmek herşeye bedeldi bitanem

ilk kez böyle oluyor ..aglamak geliyor içimden..
çok çok çok .......

ölürüm sana :78:

bugece içim çok kötü yarın bayram unutmuştum bikaç haftadır ağlamıyordum bugece yine çöktü üzerime yokluğunun acısı artık o kadar gittiğini bittiğini hissediyorumki hiçbir ayrılışımıza benzemiyor buseferki rüyamda gördüm seni iki gün önce siyah bir gömlek vardı üstünde siyah üzüntü derler sende üzülüyormusun acaba benim kadar, ağlıyormusun böyle çok özleyince kokunu o kadar özledimki hiçbişey söylemesek sadece kokunu duyabilsem yalvarırım dön yalvarırım gel artık gözyaşlarım bile çaresiz herşey çaresiz herşey,,,,,,,,,, 16,11,2010

Allahım bu işin sonu hayır mı o yüzden mi yollarımızı kesiştirdin.
Eğer yine üzüleceksem onu benden uzak tut lütfeeeennn

gidicem diye ödünün kopmasi cok güzel...:76:
sana sevgimi gösteremesemde bir türlü yerin bende cok özel...

Sabah olsun ..
Ara beni ve içimde ki huzursuzlukları al lütfen ..
Sevgini duymaya,özlendiğimi duymaya ihtiyacım var..
Var olduğuna , benim olduğuna beni inandır ..
Kaç gündür yanlış düşünüyosun gene kurmaya başlamış beni deli aşkım de ..
De lütfen ..
Çek al beni mutsuzluktan..

Ne zaman geleceksin? Yetmedi mi beni benden, ömrümden alıp gittiğin yıllar?
İlk günkü zamanlarımıza dönelim ne olur.. Çok özledim seni, arkadaşlığını, dostluğunu, yalandanda olsa seviyorum deyişini.. Hadi be dön, söz hesap sormayacağım.. Yeter ki yine benimle ol...

seni saçma span triplerimle kırıyorum küçük şeyleri büytüyorum hayatını esir alıyorum bazen. ama inanki erkeğim hepsini geçirecem yanında olucam çok çok özür diliyorum senden yufka yürek olmayı bnde başarıcam benmki sadece iş stresi ben seni çok seviyorum çok ama çok seviyorum beni üzzsen de kırsan da elinden tutmayı çok istiyorum özlüyorum bugün burayı görmezsn ama yarın sana kocaman sarılıp bunları söyliyeceğim

Adam dediğin kale gibi duracak.Korkmadan dönebilceksin arkanı.Bilceksinki,o vurursa alnının ortasından vurur.Sırtından değil..Cümle âlem tersini iddia etse de,o öyle diyorsa öyle olduğuna şüphesiz inancaksın...Aklın sadece özlediğin için onda olcak.Nerededir...kiminledir krizlerine ...girmeyeceksin!Bilceksin ki nerede ...olursa olsun hep seninledir...

Yeni parçan çoook çok güzel kızılcık şerbetim
İlk bana dinlettiğin için de ayrıca teşekkür ederim

hani biz bayramda ailelerimizle tanışcaktık bayram geldi ama sen yoksun sürekli ağlamak geliyor içimden çok çaresizim seni istiyorum hayatımın en acı bayramı bu..
ah nerede filmi vardı bugün kimbilir daha önce kaç kere izledim ama bugün onu izlerken final sahnesinde çok üzüldüm çok canım yandı
sitemlide olsa soğukta olsa bi bayram mesajı atsan keşkee...
SENİ ÇOK ÖZLEDİMMM SARI KUZUM

ben daha ne istediğimi bilmezken kimsenin başını yakmak istemiyorum. hakkaten bişiler hissediyosam sana karşı -ki gerçekten hissediyomuyum bilmiyorum, dedim ya bilmiyorum ne istediğimi- Allah alsın o hissi benden. kafam sakin olsun istiyorum nolur. yaşım 25 olabilir ama gerçekten hiç hazır değilim hiçbişeye. ahali evlilik çağın geldi diyo ama bırak evliliği, telefonda bana " napıyosun" diye hesap soracak birinin varlığı bile içime sıkıntılar sokuyor. iyi tarafından bakamıyorum. o değil de, bir de bana başkasını düşünen bi arkadaşım var. hepsi aynı ortamda, hiçbirinin birbirininden, senin de benim kafamdan geçenlerden haberin yok. haha çok komik ya. hiç iyi değilimdir ben bu işlerde. son hafta hele, kafam karman çorman, arada kendi kendine reset atıyo aklım, kal geliyor ciddi ciddi. başkasına süper akıl veririm hatta işe de yarar, ama kendime gelince uzak durmak istiyorum her şeyden. zaten evde otururken kilo aldıydım öküz gibi oldum, aşk meşk benim neyime yaa bi gidin riciderim.

evet sensız atlatacagım demekkı
bugun bır sevgılıye degıl
bır arkadasa ıhtıyacım var
ve sen arkadaslıkta sınıfta kaldın

Yemin ediyorum ki bitirdim. Artık biliyorum. Sen yoksun ve olmayacaksın da.

Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.

:119:

Bayramımı bile kutlamadın, benim 3 yıl delicesine aşık olduğum taptığım adam sen bu muydun emeklerime yazık seni tanıyamamışım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…