Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama yoksun gelmeyeceksin biliyorum

Son düzenleme:
korkuyorum ama zannettigin gibi degil...
olacaklardan degil bu sefer senden korkuyorum...

kk ya yani pempiş sana : Ya sen ne kadar sıkıcı bi site oldun eski tadın yok eskisi güzel paylaşımlar yok.Sende sıkıcısın içindekilerde sıkıcı eski haline dön kk.

benim gıcık kocam! askere gitmene 2 hafta kaldı. niye boş zamanlarını biraz bana ayırmıyorsun. şimdi de bayram ziyaretine gittin bana hiç sormadan. evde tekim. senden bazen nefret ediyorum. hem de çok çok... seni seviyorum seni çok özliycem ama bana bu yaptıklarını tek tek burnundan getiricem. aradığında bana ulaşamıycaksın cebimi kapatıcam çünkü. konuşsak bile işim var diyip konuşmayı kısa kesicem. dur sen duuurrr daha neler yapıcam sana. bir yerine bin cezayla hakkından gelicem

sana trip yaptığımı sanıyorsun bilmiyosunki.........=)))))

çok salağım ben bir dediğmi iki etmeyen sevgilimi elimden kaçırdım rahat huzur battı bana resmen..sensizliğin acısı anca dank etti bende.şimdi ben geri dönmeyi istiyorum ama sen yoksun haklısın benim gibi kıymet bilmez insanı napcaksın.faydası olcanı bilsem yalvarırdım ama zorla sevgi olmazki mutlaka bi yerden kopar yine..bu ilişkiyi bu hale getirdiğim için kendimden nefret ediyorum bütün hayallerimizi yıktım..ne olur dön seni çok seviyorum((

Sana bu dönemlerde ihtiyacım oluyor. Yalnızlık çok kötü. ( Bu halde olduğumu bilsen çok sevinirdin kesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah alırım mesajımı ben de. Bak ben yaptım yapacağımı, sen de yap lütfen.

Sana teşekkür ederim. :)))

Ve çoookkkk acıktım şu an ama hiçbir şey yememeliyim biliyorum. ((

Bir seneden beri verdiğim bu çaba sadece kendim için değil.. Senin içinde...
Çünkü ben seni istiyorum senli güzel günler istiyorum hep sen ol ve senle geçsin ömür istiyorum.
O güzel bakışını o güzel gülüşünü her gün görmek istiyorum.
Rabbim seni bana yazsın

Güzel o zaman. Mutlu olmana sevindim. Artık sen yoluna, ben yoluma. Tamamdır. :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…