Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özledim
özledim
özledim

seviyorum
seviyorum
çok seviyorum

aşığım
aşığım
çok aşığım

Bing bang ..
Olumlu gelişme ..
Seni görmedende ,sesini duymadanda yapabiliyorum ..
Hazırlıyorum kendimi ayrılığa ..
Zamanı gelince aşka dair ne varsa alıp yanıma gideceğim ..
Sense arkamdan bakakalacaksın ..

Bir çile var bir neşe var
Şu an ölüp kurtuluş var
Sonuna dek seni sevip ömür boyu kahroluş var.

Ümit ettik hayal oldu
İki gençlik ziyan oldu
Ne yaptık da felek vurdu
Bilmem neden böyle oldu

Biz seninle aşk ararken dağlar kadar derdi bulduk

Sevdim ben bu şarkıyı.

Son düzenleyen: Moderatör:
yapmam gereken bu, beni anlamanı beklemiyorum zamanla hak vermeni de... sadece kendimi benliğime olan saygımı düşünüyorum... seni sevmek hata değil aksine çok doğru bir karar... ama aşık olamadığım halde sürdükmek de bana zarar. tamamaşık olduklarım hatalı olabilir, ancak seviyorken bunu görmüyorsun. senleyse normalde görülmeyecek şeyleri bile görüyorum. şimdi ne istediğimi biliyorum. istediğim olmayacaksa da olmayıversin. hiç suçu olmayan birini oyalamaktan daha iyidir bu durum. hem sevgilisiz de olur hemdeee bal gibi olur. kafam rahat oooh süper :):)

aşkım ya bilio musun annen bi şeytan ama sen farkında değilsin... eltim de tam bi yılan ama sen farkındasın

annen bizim düğünümüz için hiç bişi yapmıo ama kendine çok kötü dawranan eltime 3 tane inek bakıo o haliyle

eee yaslanıncada eltim ona bakar değil mi bu işler karşılıklıı :

kızlar ilişkim zarar görür diye aslında söylemek isteyipte söyleyemediğim şeyler bunlar

ben hayatta en cok dedoşumu sewiyorummmmm bi türlü belli edemiyorum sewgimi saçma sapan adetlerden sebep...

ama dedoşummmm seni her gördüğümde boynuna atılasım warrrr
bu yazıyı dedem okuyosa eğerrr :)

az önce sana olan öfkemden, yaptigina duydugum sinirden dolayi kaza yapicaktim nerdeyse....
acaba diyorum bazen, acaba degecek mi?
seni mutlu etmek icin baskalarini üzmeme degecek mi?

Son düzenleme:
Kimsin sen kim kim? Ya kim olursan ol gel bir göreyim.
Çok kolay yaklaşılabilir bir tip değilim ama cesaretli bir erkek çok etkiler beni.
Hele ki çok çok fazla erkek ihtiyacı hissettiğim bu dönemde sana şans verebilirim.
Dene bence.

seni şuan izlemek isterdimm
gelecek seneye bu zamanlar kokunla uyuduğumu düşünüp mutlu oluyorum

:26: karmakarışık bir haldeyim napcam bilmiyorum

Nasıl bir dertsin başıma sardığım bilemedim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…