Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
k.k forumun değiştirilen yeni sitesini hiç beğenmedim rahat rahat gezinemiyorum ben eski sistemdeki kadınlar kulubunu istiyorummmm

sende biraz öküzlük mü var yoksa tipin mi öyle gösteriyor hala anlamis degilim...

Uyumaya devam eden SEN !
O coktan uyandi...
Artik cocuk degil...
Düs kurmayi coktan birakti.
Sen takilip kaldin gecmiste...
Gecmis, bir tek seni delip gecmis...!

Son düzenleme:
seni sevmiyorum gerizekalı rahat ol artık...başkasını sevicem yakındada..inşallah sende beni sevip sonrada onun kollarında görürsün, keşke yüreğime bin bıçak saplasalardı öldürselerdide görmeseydim dersin...Allah'ım beddua etmek için yazmadım ya çektirdiğini çeksn yeter bana ...

offf sıkıldım ama artık,biraz konuşmadan düşün artık ya sallıyosun lafları kalbi kırılır mı karşındakinin görmüyosun ne hikmetse herşeyi sen başlatıp kırıyorsun suç benim üzerimde kalıyor ohh valla kepabbb

uzaklaştık sesımız goruntumuz hıcbıseyımız yok
bılmıyorum kımbılır sımdı nerdesın ne yapıyorsun
benı hatırlıyormusun bıle

Bu kadar kötüyken beni anlamanı beklerdim ..
Neden sana kapris yaptığımı değil neden bu kadar kötü olduğumu konuşmalıydık!
Gitmek istiyosan git ..
Huzur istiyorum..
İştede, aşktada ..
Yoruldum anlıyor musun ? Hemde çok ..
Gidesim var çok uzaklara ..
Ama sana söz veriyorum şu dakikadan itibaren susuyorum ..
Sebebini merak edersen : Kötüyüm ve sen benim bu ruh halimi kaldıramıycak kadar çok seviyosun beni..
Gerçek sevgi zor zamanda çıkarmış ortaya ..
SEninkide çıktı işte..

off çok özledim seniii itiraf ediyorum...seni hala çokkk seviyorum

Lütfen gel, konuş benimle. Önceden silmiştin, şimdi silmemişsin, belki de beni şu anda görüyorsundur???
Lütfen yapma böyle. Bensiz nasıl durabiliyorsun. Keşke ben de senin gibi olabilseydim. Şu an 'O' gelse hemen
üstüne atlardım ama sende tık yok. Bu nasıl aşk, nasıl sevgi, nasıl tutku arkadaşş?? Neysee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…