Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkım seni çok seviyorum .ama önceleri yani sen hayatımda yokken ama kalbimde varken hatalar yaptım.şimdi seninle evliliği düşünüyoruz sadece sen ve ben varız ama yapılan hatalar içimse mıh gibi duruyor.sana layık görecek kadar temiz kalplisin.çok günahkar değilim ama keşke çocukluk etmeseydim.ama emin ol inşallah ömrümün sonuna kadar senin en güvendiğin en sadık en sevgi dolu eşin olacağım.

iki tane kücük kusum var artik...
süprizin cok tatli ayni senin gibi...
ilk dogum günü hediyem senden geldi, oysa sen bana zaten hediyesin ki...

Birgün gelirde bir an çokça zamanlardan sonra geri dönüp baktığında bilmem anlarmısın o senin bir anının benim ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu....
Zor, kadere emanet ettim seni...

Bugün çok üzdün beni.İlk başlarda aşırı üzüldüm ama şu an diyorum ki abartmışım.Neden bu kadar önemsiyorum ki seni.Artık umrumda bile olmayacağından emin ol.Yarın olacakları sen de az çok tahmin ediyorsundur.Çıksana sen hayatımda yaa her gün görmek zorunda mıyım ben seni?Seninle aynı ortamda olmaktan nefret ediyorum.Bazen seni görmüyorum duymuyorum hatta senin olduğun tarafa bile bakmamaya çalışıyorum ki kendini bu kadar önemseme.Yüzüne de söylemek çok isterim ama işte n'aparsın o cesaret yok bende de.En çok sinir olduğum da herkes bana hasta tavırların ve benim de seni çok önemsediğimi düşünmen.Aslında hiç te öyle olmadığını göstermem gerek sana ama nasıl? Ölsen keşke! Evet işte bunu diyebilicek kadar nefret ediyorum senden!

Gerizekalı çok tatlısın
Amaa amaaa sapık mısın nesin anlamadım ki
Bazen çok salak oluyorsun

bana sormadan karar alman hiç hoşuma gitmiyor

Son düzenleme:
sana şuan verecek cevabım yok,sanırım kendimden kaçıyorum...
özledim seni hemde çok özledim,sarılmayı sana
şuan sana koşmayı ne çok isterdim anlatamam,ben geldim sevgilim demeyi :85:

öyle çok şey varki içimde,neden bizi bu hale soktunnnn nedennnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…