Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dayanamıyorum, sesini duymadan geçen 11 gün oldu. Aramayacağını bile bile beklemekten, boş yere ümit etmekten yoruldum. Kendim ettim kendim buldum. Sevginin kıy*****i bilemedim. Severek ayrılıyoruz dedin, neden ayrıldık peki? Ailen mi öyle istedi?

Son düzenleme:
....robot gibi yasiyorum keske kalbimi duyabilseydin ya da beni isteyebilseydin dunyalar benim olurdu....

Allahım Allahım!!!
Nolur güzel ama çok güzel bir gün olsun bugün!

Kilometrelerce uzaktan ıhlamur ısmarladım sana
Şifa olsun aşkım

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye bana hic bu güne kadar siir okumadinki sen???

Niye ufak bir hediye dahi almadin bana bugüne kadar??? Hani ihtiyacim oldugundan degilde insan önemsendigini düsünüldügünü bilmek istiyor!!!:113:

Sen bana bugüne kadar ne bir siir okudun, nede ufacik bir hediye aldin dogumgünüm dahi. Aldigin gofreti, meyve suyunu vede söz yüzünü saymassak tabi..

Icimdekileri bitirdin tüketin...

Sogudum, uzaklastim senden, yabancilasiyorum sana...

Son düzenleme:
O kadar bunaldımki farkında bile değilsin sana söylesem evde kalsaydım daha mı iyidi iş bulamadım işte diye sıralayacaksın biliyorum ama bir kere empati yapmıyorsun sen.. Hiç bilmediğim bir yerde hiç bilmediğim insanlarlasın ve herşey belirsiz ne zaman türkiyeye döneceğin nikah tarihimiz bile belli değil.. otur evde bekle desperateandy ne var sanki demi? okumuşsun etmişsin çalışma bekle ne kadar bekleyeceğini bilmeden bekle çok bunaldım ben daha gideli 1 hafta oldu sen ama ben bu yaz nasıl gelecek ve bu kış nasıl bitecek hiç birşey bilmiyorum ve derdimi kimseye anlatamıyorum ne sana ne aileme ne ailene.. ilk başlarda sanada iş ayarlarım gelirsin konuşmaları etraf neder nikahsız olmaz diye değiştirildi baban tarafında tamam haklı belki ama off off çıldırmak üzereyim birde tüm bunlara rağmen dün msn açmadım diye dolaşıyorda oldum ya birde bana güvensizlik yaptım ya sana diyecek bişey bulamıyorum. mantığımı herşeyimi kaybettim ben her gece ayrıldığımızı görüyorum sanırım korkttuğum ve sana anlatamadığım bu benim benden vazgeçmenden korkuyorum orda beni unutmandan korkuyorum

Çok özledim seni.. Ve seni umursamıyormuşum havasında durup rol yapmaktan da sıkıldım, huyum değil, dayanamıyorum, bizans oyunu çeviremem ki ben yok işte..

Bana bu mutluluğu çok gördün dimi? Sen kendin de dediğin gibi ne anlarsın aşktan, bağlanmaktan..

Yine aynı yüzsüzlüğünle yavşayıp karşımda maymun oluyorsun ya ben sana daha ne diyim ki

Bir tanecik eşim,milletin ağzının payını nasıl da veriyorsun...'' Ben eşimi sokakta bulmadım . '' :124::132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…