Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen gün bi arkadaşım ; ' halin vaktin yerinde, sağlık sorunun da yok, mezun oldun, paso alış veriş yapıp geziyorsun ne güzel. merak ediyorum, hiç derdin var mı kontes senin?' dedi...

gözlerinin içine bakarak şu ciddi gülüşümüzü yaptım ' :) '

bunu yüzüne karşı da söyledim ama hızımı alamadım ne yazık ki.
hıımmm demek mevlana 'sevgili : en çekilmez hallerini bile çekebilen insandır' demiş...
benim çekilmez hallerimde yüzüme telefonu kapatıp giden insana ne denirmiş?
bu konu hakkında da bir sözü var mı?

Sana söylemiştim, benim bir kanadım yok demiştim. Belki tek kanatla uçamaz insan ama iki kanatsız hiç uçamaz. sen işte benim diğer kanadımı da kopardın, belki uçabilirdim ama artık hiç uçamam. arkadaşlarınla her buluştuğumuzda azarı yiyen ben oldum, bana laf söyleten, yalanları ortaya çıkan sen oldun. hiç mi değerim yoktu? ben seni çok sevmiştim.
ben seni bırakamıyorum, sen beni bırak.
aşk dedikleri şey gerçekten gözü kör edermiş. o zamanlar dediğin, söylediğin, yaptığın şeyleri yeni yeni, yarı yokluğunda fark edebiliyorum. hepsi büyük bir üzüntü ve hayalkırıklığıyla oluyor... sen beni hiç sevmemişsin. ben seni çok severken, canımın içi derken sen beni hiç sevmemişsin. günlerce, yıllarsa ağlasam gözyaşlarım bitmezmiş, hep sana akarmış gibi geliyor. sen beni hiç sevmemiş, bana değer vermemişsin ki bitanem.
hep korkutmuşsun beni. hep azarlamış, hep kızmışsın. hiç memnun kalmamışsın benden. hep kırmışsın beni. güzel zamanlarımda, kötü anlarımda anlattığım şeyleri, seninle paylaştıklarımı bana karşı kullanmışsın. çıtım çıkmadı sana. biliyorsun. "iyi kalplim, çocuk yüreklim üzülür" dedim. sen üzüleceksin diye susardım. sen bunları yaparken benim üzüleceğimi hiç mi düşünmedin? buna inanmıyorum.
bir keresinde aradan çok zaman geçince, benim yemeğim bitmediği halde sofradan kalkışınızı, benim o gece ağladığımı falan anlattım, ona üzüldün. sonra anlatıp da seni üzdüğüm için kızdım kendime. ben seni çok sevdim. ben seni çok bekledim. sana değil, bana helal olsun diyorum ama öte yandan seni sevdiğimi söylüyorum. ben seni bırakamıyorum. sen beni bırak diye dua ediyorum. bazen de seni seviyorum seni seviyorum diye sayıklayarak uyuyorum.

seni çok mutlu edeceğim derdin, sen kendin mutlu olmayı bilmiyorsun ki, en ufak şeyde kavga çıkartıyorsun, yolda duran taşa, çöpe, trafikte giden arabaya, esen rüzgara, annenin telefonu geç açısına bile kızıyor, mutsuz oluyorsun.

içimdekiler çok. yüküm ağır. kalbim kırık. ama gerçek olan iki şey var. ben seni çok seviyorum ve ortada bir mücadele varsa eğer onu tek başıma veriyorum. işte bu yüzden kaybedeceğiz. ben seni bırakamıyorum, sen de beni bırakma. seni çok seviyorum, seni bekliyorum.

Kalbimin aklı aklımın aklına hükmetmeye başlamışken iş miydi yani araman. Sırf senin için de hat değiştirilmez ki off. Lütfen ''Ankara'da başladı, Ankara'da bitti'' sözümü anımsa. Bitti denilen yerde tekrar başlamıyor artık ey gurbet erkeği. Sana demiştim ''damarlarımda Arnavut kanı dolaşıyor'' diye. Kinim yok sana, mutluluğun mutluluğum, hep başarılı ol, kariyerine kariyer kat ama inadım inat işte n'apim. Yıllar önce tanıdığın kadın, vazgeçilmezin kadının değilim artık. 31. Eylül akşamında bıraktığım yaşlı gözlerin gözlerimin önüne gelmiyor bugünlerde. 31 Eylül'ün kahredici yürek yangısı bedenimi terketti sonrasında. O gün kahrolmaktan ölmüştüm evet, gözyaşlarımı hem akıtmış hem içmiştim evet ama şimdilerde yeniden dirildim ve sen gurbet erkeğim, seni Ankara'da bıraktım. Beni yok bil ve arama, a-ra-ma. Bak ben sözümü tuttum aramıyorum değil mi. Sen de...

Hiç bir zaman anlamadın di mi?
Kimbilir belki de ben anlatamadım beni sana..
Fırsat vermedin ki başkalarını dinlerken bir defa kulağın bende oldu mu?
Kabul et artık! Başaramadık...

Off,az kaldı,şu nişanı bahara yapsaydın bebeğim,ne giyeceğiz şimdi bu havada ? :131:

zamana bıraktım bekliyorum.. yavaş akıp gidiyor bişeyler biliyorum.. hayırlımsan eğer geleceğini, değilsen de hayatımda var olan biri gibi kalacağının farkındayım.. sadece sabır. birazcık değil.. yeteri kadar sabır. sabrede ede bekliyorum.. acaba sana bunu diyebileceğim bir sonucumuz olacak mı bilmeden?

sana dair söylücek çok şey var içimde ama hiçbirini kelimelere dökemiyorum yazarken bile ellerim kilitleniyo boğazıma yumruk gibi bişey düşüyo içim acıyo ama eskisi kadar şiddetli değil ne güzel tanışmıştık daha dün gibi aklımda 2.50 senenin içine bi çok sığdırdık hep o senelerde benim ömrüm sana açıklama yapmakla geçiyodu tabi o kadar kördümki herşeyini sineye çekmiştimbeni kaybetme korkusu yoktu tabi sende ne için bu kadar şeyi göze almışım bi hiç için böyly böyle gitti işte noldu ektiğini biçtin biteceği belliydi zaten acı bi sonla ummazdım böyle bi sonla olucanı ama 3 yıl oldu görüşmeyeli 2 yıl durmadan acını çektim ama şu 1 sene içinde anladımki zaten ben boş bi insana aşıkmışım böyle bitmesi benim için daha hayırlı oldu belkide yoksa daha ne kadar küçük düşücektim allah bilir ama beni o kadar değiştirdinki artık insanlara güvenmiyorum şüpheyle bakıyorum duygularım bitmiş durumda heerşeye mantık olur mu olur valla o kadar olgunlaştırdınki beni ne diyim

bir daha sana o soruyu sormayacagim...
eger aklina gelirde sen sorarsan, cevabim olumsuz olacak bundan emin ol...

Bana karşı daha açık olmalısın artık

maske takıp dolaşıp gülümsemekte3n bıkan beni, anlardın eskiden...içimde boğulurken ben sana bile maskeliyim artık...kendimi ifade ederken dinlemende bile oflama sıkılma gördümde kırılıyorum...arkadaş gibi vakit geçirmeyi özledim seninle...bilmiyorum işte değermisin bilmiyorum gidiyorum peşinden ...keşke sewmeseydim bukadar ..kolay oloabilseydi birazda olsa...geleceğim sensin diliyorum geleceğim die arkandan geldiğim için pişman etmessin...çok mutsuzum üzgünüm kırgınım

sen barışmak istiyorsun ama kırılan güvenim ne olacak ? seni o kadar çok seviyorum ki..bu kadar çok sevmemiş olmayı dilerdim çünkü canım çok acıyor..

bu arada siyah takımın çok yakışmıştı sana bir kere daha aşık oldum

bizi tükettik sanırım ne dersin ?
dün akşam farkettim artık senli hayaller kurmak istemiyorum ..

Herkes hoşkalmak ister ..
Hoşçakalmak değil ..

Ama ben hoşçakalmak istiyenlerin arasına katılmak üzereyim..

Canım biraz sabırlı ol. Geçecek bu zor zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…