Sana söylemiştim, benim bir kanadım yok demiştim. Belki tek kanatla uçamaz insan ama iki kanatsız hiç uçamaz. sen işte benim diğer kanadımı da kopardın, belki uçabilirdim ama artık hiç uçamam. arkadaşlarınla her buluştuğumuzda azarı yiyen ben oldum, bana laf söyleten, yalanları ortaya çıkan sen oldun. hiç mi değerim yoktu? ben seni çok sevmiştim.
ben seni bırakamıyorum, sen beni bırak.
aşk dedikleri şey gerçekten gözü kör edermiş. o zamanlar dediğin, söylediğin, yaptığın şeyleri yeni yeni, yarı yokluğunda fark edebiliyorum. hepsi büyük bir üzüntü ve hayalkırıklığıyla oluyor... sen beni hiç sevmemişsin. ben seni çok severken, canımın içi derken sen beni hiç sevmemişsin. günlerce, yıllarsa ağlasam gözyaşlarım bitmezmiş, hep sana akarmış gibi geliyor. sen beni hiç sevmemiş, bana değer vermemişsin ki bitanem.
hep korkutmuşsun beni. hep azarlamış, hep kızmışsın. hiç memnun kalmamışsın benden. hep kırmışsın beni. güzel zamanlarımda, kötü anlarımda anlattığım şeyleri, seninle paylaştıklarımı bana karşı kullanmışsın. çıtım çıkmadı sana. biliyorsun. "iyi kalplim, çocuk yüreklim üzülür" dedim. sen üzüleceksin diye susardım. sen bunları yaparken benim üzüleceğimi hiç mi düşünmedin? buna inanmıyorum.
bir keresinde aradan çok zaman geçince, benim yemeğim bitmediği halde sofradan kalkışınızı, benim o gece ağladığımı falan anlattım, ona üzüldün. sonra anlatıp da seni üzdüğüm için kızdım kendime. ben seni çok sevdim. ben seni çok bekledim. sana değil, bana helal olsun diyorum ama öte yandan seni sevdiğimi söylüyorum. ben seni bırakamıyorum. sen beni bırak diye dua ediyorum. bazen de seni seviyorum seni seviyorum diye sayıklayarak uyuyorum.
seni çok mutlu edeceğim derdin, sen kendin mutlu olmayı bilmiyorsun ki, en ufak şeyde kavga çıkartıyorsun, yolda duran taşa, çöpe, trafikte giden arabaya, esen rüzgara, annenin telefonu geç açısına bile kızıyor, mutsuz oluyorsun.
içimdekiler çok. yüküm ağır. kalbim kırık. ama gerçek olan iki şey var. ben seni çok seviyorum ve ortada bir mücadele varsa eğer onu tek başıma veriyorum. işte bu yüzden kaybedeceğiz. ben seni bırakamıyorum, sen de beni bırakma. seni çok seviyorum, seni bekliyorum.