Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mor değil o pembe diyorum sana inanmıyorsun ki bana

Basit biri değilim ! Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim de var, Kahkahalara sarılmış anılarm da.. Herkes kadar dertli,bazılarından fakir, Çoğundan zenginim.. Küfemde taşıdığım hayallerim,söylenecek şarkılarım, Paylaşılacak dostluklarım var.. Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim, Gidene beddua edemeyen dilim var.. yüreğimi korkak büyütmedim !!! Kaybettiklerim mi ? Onlar dağıttım servetimdir....

bana çok kırıldın farkındayım..ama senin yapıcağın bir şey yoktu öylece msne çıkıp giriyordun..
ya da bana öyle geliyordu bilemem ama benim gördüğüm durum bu..son olarak bir mail attım sana eminim ki cvp gelmicek..kayıplara karışıcaksın..umarım bana kızdın ve kırıldın diye evlenmezsin..eğer ki evlenirsen kendine yaparsın..ben 1 ay 2 ay ağlarım ama kendime gelirim zamanla...ama sen bir ömür boyu sevmediğin bir kadınla hayatını geçirmek zorunda kalırsın..ki ben böyle bir şe yani evlendiği duyarsam o dakika benim için tamamen bitersen umrumda bile olmazsın...

Bazı erkeklerin öyle masum durduğuna bakma sen... Yalnız kaldığınızda üstüne bir atlar görürsün. :18::18:

Umarım bu kez olur. İnşallah çok iyi anlaşırsınız, aşık olursun ve evlenirsin canımcım. :26:
Merakla bekliyorum gelişmeleri.

gerçi biraz önce mesaj yazdım ama burayad yazıyım

doğum günün kutlu olsun cantanem seni çok seviyorum iyki varsın iyki benimlesin.son nefesimi verene kadarda hep benimle kal.MUTLU.HUZRULU,SAĞLIKLI bir ömür dilerim benim beraber tabi kisen canımdan ötesinnnnnnnnnnnn..

ceviz kıram yermisin

Hem geliyorsun hem yapıyorsun sonra da yüzünü asıyorsun ben seni anlamadım anlayamıyorum..Seni ne zaman anladım ki şimdi de anlayayım..Tuhaf bir insansın..Gerçekten tuhaf..

ya bu kadar zormu tayininiz şu şehre çıktı demek ???
neden aramıyorsun be adam
sürüdürüyorsun bizi
arasan söylesen bizde ev bulsak taşınma iişlemlerini başlatsak
iki ayağımızıbi papuca sokmasan olmaz demiii
ne şirketmiş beyaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…