SEN'' Yazdığım son ŞİİRİMSİN... Nasıl başlayacağımı bilemediğim, Bitirmeyi bir türlü beceremediğim... ''SEN'' Gittiğim en son ŞEHİRSİN... Gitmeye CESARET edemediğim, Dönmeyi öğrenemediğim... ve ''SEN'' Kalbimin en son DURAĞISIN... Benim ...Ol diyemediğim, Başkasına VEREMEDİĞİM...!!!
Neyi özledim biliyormusun..!!! Elimin diğer elimi değil de..Güvenle başka bir eli tutmasını özledim..Yorgun saatler'de düşlerim'de sıcak gülümsemeyi... Ağladığım'da çağırmadan gözyaşımı silecek yüreği özledim...!!!
yılbaşı mı? umut mu? ne için..neden mutlu ve huzurlu olmalıyım? hiç bişiy için..çaresizliği ve umutsuzluğu hiç bu kadar acı yaşamadım ben..moralim mi yok evet,olması mı lazım .hayır..teselli edici cümleler,hayırlısı olsun gibi basmakalıp sıradan cümelelerden sıkıldım.bunaldım hatta,hatta ve hatta yaşama sebebi bile görmüyorum artık kendime.anladım ki hayatta kimsem yok..yalnızlığı dibine kadar yaşıyorum....
yılbaşı mı? umut mu? ne için..neden mutlu ve huzurlu olmalıyım? hiç bişiy için..çaresizliği ve umutsuzluğu hiç bu kadar acı yaşamadım ben..moralim mi yok evet,olması mı lazım .hayır..teselli edici cümleler,hayırlısı olsun gibi basmakalıp sıradan cümelelerden sıkıldım.bunaldım hatta,hatta ve hatta yaşama sebebi bile görmüyorum artık kendime.anladım ki hayatta kimsem yok..yalnızlığı dibine kadar yaşıyorum....
bugun dogum gunun... aradım bı arkadasın olarak ama aslında ıkımızde bılıyoruz sadece arkadas olmadıgımızı ama öyle olması gerektıgını...sana o kadar cok söylemek ıstedıgım sey varkı tam da yerındeyım aslında...
gitme demek gelıo içimden hatta kendı kendıme yuzlerce bınlerce kez dıyorum gitme gitme gitme.....
zaten artık yanımda yoksunn ama biliyorum kı aynı sehırdeyız aynı havayı soluyoruz..hep beklıyorum bı tesadüfvolcak ve bıgun bıyerde karsılasıcaz dıye ama gidersenn... GİTMEEE
sana sarılıp uyuduğum son geceydi ..
her şey bitti demememin tek sebebi , ya pişman olur kararımın arkasında duramazsam korkukusu idi ... cok kez yaşadım bunu çünkü..
artık inişe geçiyorum sevgili ..
yavaş yavaş ..
sonra birden aniden ..
ben artık kaldıramıyorum ..
bu akşam bi yabancı gibi konuşmamdan anlamışsındır..
2009-2010 çok acı çektim .. 2011'de istemiyorum acı ..
Mevlam hayırlısını versin ama sen hayatımda kalıcı değilsin ..
O yüzden daha fazla emek vermek istemiyorum bu ilişkiye..
Hazır olduğumda sanada söyleyeceğim..