Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne zaman sana kızsam "gülşen" dinleyip neşelendiriyorum kendimi
Aynı şuanda olduğu gibi.. Mübarek gün delirtme beni

""Severse soldan, silerse sağdan inersin
Hopppaaa dönerse gözüm...""

Döndürme gözümü

mutlaka ahım bir gün çıkacak...
o gün size zerre kadar üzülürsem namert olayım.

mutlaka ahım bir gün çıkacak...
o gün size zerre kadar üzülürsem namert olayım.

''Kapı gıcırtısı ayrılığımızın fon müziği iken... Sen bana ''seni seviyorum'' derken playback mi yaptın?''

5 ay geçti..Biliyo musun baya baya hafifledi acım..Çok yanmıyo artık canım..Hatta birinden hoşlanıyo gibiyim sanırım..Ama cesaretim yok işte yeniden denemeye..Kim bilir artık belki senin için bişey yazmam buraya..Zaman herşeye ilaç gerçekten..Ama hala hiç ama hiç mutlu olama istiyorum cidden!

Hala bir özür bekliyorum ama o kadar inatcı ve gerzeksin ki özür dilemeyeceğini biliyorum..Aslında böylesi daha iyi.Sen ciddi problemliymissin!!ÇÇÇooook yanlış tanımısım seni..Al buda senin için!!!!!!!

‎Ve hep nefret ettim ben; ağzından çıkanı kulağı duymayanlardan, dostunum deyip arkandan konuşanlardan, kıskançlıklarından asabileşenlerden, bir kalemde silebilen egosu yükseklerden, arkadaşına doğru bildiğini söylemeyen korkaklardan…. ve gururu erdem bilip, özür dilemeyi bilmeyenlerden… hayatın ne getireceği belli olmaz, ama başkalarını ufacık şeyler için üzebilenlerin sanmıyorum ki bu dünyada huzuru olsun… Gerçek dostlar edinmeli insan, konuşurken incitmeye kıyamayacağı…

oy oy oyyyy hosgelmis ücüz prenseslerimiz....yerim ben sizi yirim....

mutlumu olacaksın yani?bence çok ama çok yanılıyorsun!!!
bekle ve gör zaman bunun için sana yardımcı olacak zaten...
yazıklar olsun,başka bir şey diyemiyorum sen düşün şimdi kendine ben çoktan yol almış olacağım...
Rabbime havale ediyorum onun çok yüce adaletine sığınıyorum

Şimdi buradan attığım tepik canını yaktı sanırım..
Yaşayıp görüceğiz!!!!

Çok bozuluyorum şu soğuk hallerine. İkide bir ararken birden kesiyorsun alakanı, şimdi söylesem soğuk davranmaya başladığını şikayet ettiğimi düşüneceksin, söylemesem trip attığımı düşüneceksin. Hiç bir şey olmamış gibi davranırsam da ikiyüzlülük yapmış gibi hissederim, umarım kavga etmeyiz.

şu an yanımdasın ama ders çalışıyosun seni rahatsız etmek istemedim bitaneciğimmm
oyyy ders çalışırkenki halin bile bi ayrı güzelll
ben seni yirimm yirimmmm

Ara ara sen araa!!! Artık 'o'nu da istemiyorum. Ama seni arkadaşım olarak istiyorum hayatımda. Yeniden konuşmalıyız biz. Ama bir aşk olamaz aramızda bunu da bil! Aramalısın beni. ( Lütfen yap bir şeyler artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…