Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle özledim ki gözlerimde her an damlamaya hazır iki damla yaş...
ağlatma beni sevdiğim gel kollarıma artık...
ne kadar kalas da olsan seviyorum seni işte gellllll........

Seni kırdım sanırım ama amacım bu değildi
Hiç de bu olmadı zaten
Seni neden kırmak istiyim ki?
Sen benim herşeyimsin...

Aslında sadece seninle olmak istiyorum,yanında olmak istiyorum.
Bu uzaklığı bitirmek istiyorum.
Olmuyor böyle,beceremiyorum.
Seni çok seviyorum.
Özür dilerim.

Beni gerçekten sevdiğini düşünmüştüm ama yalanmış tıpkı senin gibi....
Öldün benim için

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaagggggggggggggggghhhhhhhhhhhhHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGHhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

artık sevgilim olmasan da hala yanımdasın. Hem can alıcı bi acı hem de yanımda olduğun için deli bir mutluluk bu..hayatımın en güzel an'larını, anılarını seninle paylaştım! seni uyurken izlemek dünyanın en güzel şeyiydi melekadam...

Aslındaa şuan deli gibi aramanı istiyorum:S Seviyorumm ve sen bencil ve inatçısın bu huylarından nefret ediyorum bi halt yapayım derken eline yüzünee bulaştırdın ama bak uzatmadım cnkü bende sana daha beterini yapmıştım yaptım amaa bak herkesden vazgeçtim tek senden geçemedimm...

evet bu bir çıkmaz
yürek deli gibi isterken mantık hayır olmaz diyor
zamana bıraktım biliyorum sende zamana bıraktın
ne kadar karar verdim desende yüreğin benimle biliyorum...

özür dilerim herşey için affedilecek şey değil biliyorum
ama olan oldu yüzüne söylemeye cesaretim yok
ileride olrmu yoksa hep böylemi devam eder sonumuz
ne olur enn ufak bir fikrim yok tek bildiğim çok üzgünüm...

Bir gün daha geçti
Seninle karşılaşmamıza bir gün daha yaklaştık.. Keşke mecbur olmasak, şu sınavlar olmasa ve hiç karşılaşmasak, daha kolay olmaz mıydı?

sen hiç aramıyorsun beni , ben seni zaten artık ölüyor olsam yine aramam biliyorsun Peki o gün, okulda karşılaşınca napcaz?

Napcam seni görünce bi bilsem ..

senin sinirlendiğini görmek beni mutlu ediyoramacıma ulaşmış olduğumun göstergesi

Eğer azmedersen benim sevgim bütün sorunları yok edecek kadar büyük
Etmezsende canın sağolsun :86:

Yalnız ne kadar hırpalandığını görüyorum ..

Gel , uzat elini .. Sonsuza dek rüyamıza devam edelim

selam kızlar aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var Vakkosatış danışmanlarının calışma koşullarıyla ilgili bilgisi var mı acaba maaş , saatler , haklar vs lütfen yardımcı olur musuuz !!!!!!!!!

domyouji buda belanı versin nası bi yaratıksın sen ya. hayvan herif. sevemedim seni bi türlü.

Beni kaçırdığına köpek gibi pişman olacağın günleri beklemekteyim.

Düşünüyorum...
Ne kadar sevmiş olabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…