Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neydi seni bu kadar vazgeçilmez yapan?
Neydi seni hala deli gibi aramama neden olan?
Neydi??
Sevmiyorum seni hiç sevmiyorum
En azından seni ve kendimi kandırıyorum
Ama bildiğim bir gerçek var
Beni gerçekten sevmiyorsun
Unuttun
Acı bile çekmiyorsun
Ama bende unutacağım sana inat sana söz

Ne güzel şarkılar söyledin sen bana
Alışırsam hep isterim
Haberin olsun

Su an yaninda olup o tatli uykunda seni izlemeyi o kadar isterdim ki...
Icime ceke ceke, koklaya koklaya öpmeyi simdiden özledim.

Ne zormus sensizlik canimin ötesi... daha dün sabah kollarindaydim simdi odamda bi basima
hickira hickira agliyorum.

Geceligime kokun sinmis biliyor musun? Koklamaya bile kiyamiyorum, sanki ne kdr cok koklarsam o kadar cabuk gececekmis izin gibi..

Cok zor geldi bu sefer ayrilmak, 2 gündür bogazimda koskocaman bi dügümle geziniyorum.
Hic birseyin tadi tuzu yok, hicbirseyde gözüm yok...
Sadece senin yaninda olmak istiyorum yine... Kollarinda, Gözlerinde...
Seni simdiden deliler gibi özledim canözüm

izmire gidiyon ,arkadaşlarınla muhabbet gırla..tabi naz şuan kapsama alanı dışında...ama sen çevrim içi olduğunda da ben kızlarla kopcammmmmmmm...ayyyyyyyyyy sinirden çatlıyom saçmalıyom......

Lütfen cevap ver, yalvarıyorummm. Çok önemli benim için.

İnşallah yine güzel bir iş bulursun canım. Üzüldüm. :/

darmadaginim kafam cok karisikkkkkkkkkkkkk
cok sinirliyim ozur dilerim! kime anlatsam seni "birak ne isin var, cok daha iyilerini hak ediyorsun" yorumu aliyorum. yoruldum artik. birakip gitsem bi dert birakmasam bi dert.. gogsumu gere gere iste benim sevgilim bu diye seni gosteremiyorum kimseye. kim gorse "niye bununla berabersin" doye ustume geliyor. Anliyor musun ? cok zor durumdayim. ne yapicam bilmiyorum. ozur dilerim.. Bundan sonra yapabilceklerimden de korkuyorum. kalbini kirmak istemiyorum.. Allah im bana guc versin..

mutluluğum, yüzünü görünce yüreğimdeki kış bahara dönüyor
sen umutsun tek umudum baharın habercisi kar çiçeğim
kardelenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…