Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..bak bugunku falimda ne yaziyor..."sevdiginiz kisi sizin bazi planlarinizi paylasmaya hazir degil..." aklim karisti, sen ne dersin ?????:26::26::26:

Doğum günüme az kaldı...bakalım arayacak ya da mesaj göndericekmisin merak ediyorum....ben kış iyice bastırmadan gel bebekleri gör demiştim ama sesin çıkmamıştı.....

Gerçek aşkı bulmak ,yaşamak ,sürdürmek zordur ..
Biz bunu yaşadık.. Ayrıyken bile yaşıyoruz.. Özlüyoruz ,üzülüyoruz ..
Bi yarımız eksik..
Yaradan bize hak ettiğimiz neyse onu versin..
Geleceksen bir gün bana hayırlarla gel..

Bi kahve falında çıkmıştık birbirimize..

Peki faldaki diğer ''şeytan gibi kötü ruh'' ?

Sen mi daha günahkarsın , ben mi ? çözemedim..

Bak kötü saydığımız herkes ne kadar mutlu peki ya bize ne oldu... Oysaki biz mutlu olacaktık ya gülecektik püfff ne palavralar atmışssın be...

Doğum günüme az kaldı...bakalım arayacak ya da mesaj göndericekmisin merak ediyorum....ben kış iyice bastırmadan gel bebekleri gör demiştim ama sesin çıkmamıştı.....

İzmir'e yerleşince tekrar birlikte kutlarız canım cümbür cemaat.

Abartma istersen günaydın, tünaydın, iyi akşamlar vs vs diye...
Sabah günaydın desen yeter canikom :82:

Bugünlerde varlığın beni rahatsız etmeye başladı. benim varlığımda seni rahatsız ediyor mu? yoksa bana rağmen beni sevmeye devam mı ediyorsun. ben şu aralar çıkmazdayım evlilik sokağında kayboldum. bulunmak istediğimden bile şüpheliyim belki de bilerek kayboldum ya da sen kaybolmamı sağladın. çok şey mi istiyorum senden birazcık değişsen mesela bir hafta sonu dahi olsa hadi kalk seni bir yerlere götüreyim desen ya da ben sana bir yer duydum çok güzel diyorlar gitsek mi dediğimde ne işimiz var durduk yere masraf demesen. ben sana hesap vermeden gönlümce alışveriş yapsam ben seni cimri olmakla sende beni müsrif olmakla suçlamasan. kefenin cebinin olmadığını görsen beni bu tür şeylerin ne kadar yaraladığının farkına varsan bu cimriliğinin beni senden evden evlilikten soğuttuğunun bir farkına varsan ah be aşkım para mevzusu olmadığında o kadar çok seviyorum ki seni ama şu aralar dokunma ruhum darmadağın bir yanım bu böyle gitmez derken bir yanım seviyorsun işte tek kusuru bu o da varsın olsun aşılır diyor ama aşalır mı sanmıyorum yüreğim aklımı kandırıyor

Yaa o nasıl bir bakıştı. :26::26:

Neden öyle baktın, üstelik ben sana dönünce de gözlerini ayırmadın.

Çok ilginççç...

Birine mi benzettin acaba? :26::26:

iyi oldu sana oh olsun
ne de güzel buz gibi davrandım
ne bekliyodun??eski sevgilimle hala irtibat halindeyiz diyen adamın boynuna mı atlıcaktım yani
ne güzel bozuldun ohhhhh içimin yağları eridi..ne yani normal normal arkadaş mı olcam senle sanıyon
yok beyfendi..ben hoşlanmıştım senden..sevgili olamıyosak arkadaş da olamayız hiç kusura bakma
sen daha çok bozulucan..umarım dank eder kafana

seni seviyorum hemde çok şu face şifreni bi alıyım bi halt yiyomusun yemiyomusn görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…