Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her söylediğinde haklısın ama napıyım dayanamıyorum
tutamıyorum kendimi ssonucunun kötü olacağını bildiğim halde

Valla çok şey yazmak geliyor içimden :)
Ama bilme en iyisi bilmeyin .

Eveeettt tam da böyle bir şeydi bizim yaşadığımız seninle, sen de biliyorsun dimi şekerim. Özlüyorum bazen seni. Ama eskisi gibi değilim. Offfff beaa...

Son düzenleme:
hala aşığım söylüyorum işte... 2senedir söylemediğim cümleyi bugün söylüyorum " ben sana sırılsıklam aşığımmmm"

dilerim oyle bir vicdan azabi cekesin ki kendini tek bir an dinlemekten korkasin.

Seviyorum seni
Ekmeği tuza banıp
Banıp yer gibi
Geceleyin ateşler içinde uyanarak
Ağzımı dayayıp musluğa
Su içer gibi....................

..keske bu yazdiklarimi okuyabilseydin...bilmeni isterim ki cok sevdim, hala da cok seviyorum,hic inat yapmadim senin bilmedigin bircok guclugu tek basima astim ama benim de canim var, ozlenmemek hatta unutulmak cok agirima gitti ,ikimiz icin ne guzel dileklerim ,planlarim vardi, uzgunum,demek ki bu kadar onemsizmisim....

Ohhhh olsun sana ohhh olsun!!!
Daha çok seyredicin çooooook!

Benim cümlem ne hoş di mi ..
Uslu bi çocuk olursan belki şirinleride görebilirsin demiştim sana ..
Şimdi her seferinde bana söylüyorsun..
Uslu bi cocuk olursan daha fazlasınıda alırsın
Ben minik,uslu bi kız cocuğuyum ki

keske okuyabıleecek olsaydın
keske sevmeseydım senı bu kadar
keske tanımasaydım
ve keske yarım bırakmasaydın herseyı
unuttummu dersen evet unuttum sana daır herseyı
benı bana bıraktın
oysakı ben bende deıldımkı
sna gerı kalan hayatında mutluluklar dıleyemıorum

Uzun zaman oldu.Senin artık umrunda bile değil biliyorum.Ben senin kadar sevgimi belli edemedim evet bu yüzden sen hep beni kendini beğenmiş ukala kibirli biri gördün öylede söyledin.Şuan içimde ne fırtınalar koptuğunu görsen inanmazdın eminim.Ama senin sevginde sadece dilindeydi bence yürekten sevmedin.Olsun...Numaranı rehberimden sileli çok oldu ama bazen bi mail atmayı çok istiyorum herşeye rağmen iyi olduğunu bilmeyi iyiyim demeni bunu duymayı çok istiyorum.Ama bir türlü kendime yediremiyorum.Birde sanırım beklemediğim şeyleri duymaktan korkuyorum.Beni sevdiğini söylerken başkalarını tanımaya çalıştın bu seni sevmediğim unuttuğum anlamına gelmez demiştin bu başka ne anlama gelirki hala anlamadım inan? anladımki senin tek derdin evlenmekti ben veya başkası.Ben olsaydım sadece bu işine gelirdi senden 13 yaş küçüktüm ve güzeldim.Belkide sende kendince haklısındır.Bütün bunlara rağmen hala seni düşündüğüm için kendimede anlam veremiyorum...Bendede suç var inkar etmiyorum ama ben o zamanlar daha 20 yaşındaydım.Korkularım vardı ailemin bana vereceği tepkiden bütün hayallerimi arkamda bırakıp seninle evlenmeyi düşünmekten korktum.Pişman olmaktan aslında bütün bunlara hiç değmezmiş demekten korktum.o yüzden sana öyle davrandım.Bunlar senin benden soğumana sebeb olmuş olabilir ama hiçbirini isteyerek yapmadım bütün hırçınlığımın sebebi korkularımdı.ama yinede gerçekten sevseydin bir anda silip gitmezdin heralde.Çünkü ben hala birilerini senin yerine koymaya cesaret edemedim bu yüzden demekki Düşündüğümüzün aksine ben daha çok sevmişimki o kadar zaman oldu hala seni düşünüyorum.Ben bile senin beni , benim seni sevdiğimden daha çok sevdiğine inanmıştım o zamanlar.Neyse Belki ilerde bunun için sana teşekkür bile ederim çünkü artık kariyerim için planlarım var.bazen hoşlandığım insanlar oluyor etrafımda bi sürü erkek var ama yastığa başımı koyup yanlız kaldığımda yine onlar değil sen geliyorsun aklıma diyorumki demekki aynı şey değil senin gibi değil ama Belkide göründüğün kadarda ideal bir insan sığınılacak bir liman değilsindir belki seninle olsaydımda pişman olacaktım bilmiyorum.Yinede ilerde biriyle bir hayat kurtuğumda hayal kırıklığına uğramaktan keşke demekten çekinmiyor değilim.Belkide artık kendimi erkeklere kapatıp inat etmemeliyim başkalarına şans vermeliyim yakından tanırsam onlarıda severim kimbilir.Belki o zaman senin boşluğunu bende doldururum.Çivi çiviyi söker belki.? Bende deniycem bunu artık kararlıyım. bir gün birini senden daha çok sevebilirim bu imkansız değil..Bir gün aklıma geldiğinde sadece yüzümde bi tebessüm olacak.

hayatııııM seni çok seviyorum çok özlediiiimmmmmmm 251 qün snra bizi hiç kimse ayıramcak koca bebeqm cnm herşeyiimm kara keçim bnmmm <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…