Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nekadar kişiliği gelısmemıs erkek varsa benımı buluyo yaa
iş yerınde slm verıyosun mısafır deyıp agırlıyosun hemen anasına babasına aratıyolar neymıs hayırlı işmiş
bumudur yanı?? bı omru gecırcen be adam 2 dakakda neyıme guvenıp nıyetın cıddı oluyo
ya ben psıkopatsam evlendıgın gun kesersem senı.ben yıllardır tanıdıgım erkege evlılık ıcın guvenemıyoken
nedır bu sımdı
evlılık kolay degıl babasıyla iş yapıyo dıye baska dunya tanımıyan buyumeyen erkek cocukları..
yoksa bızde kalmazdık bu yaşa evlenırdık aaaaa sinir oluyorummmmmmnmmmmmm

Olmadı, yok! Ufacık bir kıvılcım bile olmadı, ya da bir umut ışığı, yok. :|

Arkadaş kalsaydıkda sürekli konuşsaydık

İyi, tamam, pekala, oldu o zaman...

O kadar söylediklerime rağmen nezaketende olsa diyecek hiçbir şeyin yok, öylemi...

Hayatımda olsan ne olur, olmasan ne olur...

Yaşantıma da kendin girdin, kendin çıktın...

Bu yaptıklarından sonrada -ay pardon yapmadıklarından sonra- anca sana el sallarım...:79:

Benden bu kadar... :82:

hala aklım almıyo ha..valla iki erkek şu 5-6 ayda el birliğiyle içine ettiniz hayatımın..hadi sen yeni yeni içine ettin ama olsun..congratulations yani size..aferin..

ay ne zamandir bekliyordum bu haberi ya icim rahatladi simdi..

''Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim,
Gözlerim gözlerini arıyor durmadan,
Nerdesin???''

Hanginiz bilmiyorum ama ben seni de istiyorum, onu da.

Çok şey mi bu? (

senden hoslaniyorum iste evlimisin degilmisin bilmiyorum banada yazmiyrsun biliyorum beni ilk gördügünden felaket derecede igrenctim bakimsizdim tatilde alirim diye eski kiyafetlerim vardi.begenmemis olabilirsin ama seni yazdan beridiri unutamadim ya aklimdan gitmiyosun senden feci hoslandim niye bakmiyosun konum farkindanmi sen 2 üniversite bitirmis kolej mezunusun diyemi bakmiyosun sevgilin var evlisin diyemi yoksa ben cirkinim yada tanimiyormusun diye ASK ISTIYORUM BEN ASK BANA BAK BANA YAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…