Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Heeyyyyyy yanıyoorr kalbiiimm

Heeeeyyyy eridimmm bitttiiiimmmm...

Uyyyyyyyy canına kurban olduğum ben hep seni düşünüyorum, sözünden dışarı çıkmıyorum.

Sen şimdi gidiyorsun ya halimi bir gram sormadan, ruhumu unuttun galiba...
Anlamadığın tek şey var, hayat sana zor değil tek, sana söylemediğim milyonlarca sıkıntım var benim yüzüm gülerken.
Tek karmaşa değil senin içinde bulunduğun, ben her şeye rağmen gülüyorsam katlanıyorsam sen de deneyebilirsin, ama boşver, en kolay yol gitmek nasılsa, GİT !

özür dilerim seni ve yağmuru üzdüğüm için
böyle olmasını istemezdim yemin ederim
özür dilerim sevgini küçümsediğim için
inanmadığım için söylediğim ve düşündüğüm
bütün kötü sözler için bunları sana söyleme şansım olurmu
bilmiyorum olmucak değilmi hiçbir zaman.....

[sıze=3]1353 gün...45 ay 3 gün...seninle atıyor bu kalp...seninle anlamlaşıyor aldığım her nefes yaşadığım her an...her sabah kokunla uyanacağım güne biraz daha yaklaşıyor olmanın verdiği mutlulukla uyanıyorum...ve her gece bir günü daha bitirmiş olmanın sevinciyle...az kaldı ömrümün sahibi canım kocişim...çok az...[/sıze]

Hayatın anlamını çözdüm aşkitom : Bir sen, bir ben, bir de KELEK!!! (Hayatın bize attığı kelekkk :95: :95: )

Geçmiyor.Kalbimin acısı G-E-C-M-İ-Y-O-R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sayende uyudum,dinlendim,kendime geldim..Sağolasın aşkım...

Çığ gibi bir umut ve karşısında dağ gibi bir umutsuzluk var içimde bize dair.......
Bakalım hangisi gerçek??!
Oyalıyor muyuz birbirimizi....
Zaman mı kaybediyoruz?!
Yoksa......

Son düzenleyen: Moderatör:
neredessin hala bekliyorum gerçek duyguya sahip bir adamı

Seni anlayamıyorum...Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum nedenini...Bana soğuksun diyordun kendimi değiştirdim hala yerimizde sayıyoruz.Hep ilk adımları benden bekliyorsun,geçen adım attım ama bana bırak zamanını dedin anlayamıyorum,zamana bıraktım artık adım gibi eminim bizden hiç birşey olmaz bu kadar emin konuşuyorum ! Eskisi gibi olamıcaz sayende tebrik ederim başarınla gurur duy

peki öyle olsun, yarın bari evden erken cık da eşyalarımı almaya geldiğimde karşılaşmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…