Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her yaptigimin öcünü almaya kalkma...
bu sefer yani aslinda her seferinde oldugu gibi yine ben hakliyim...
evet seni cok seviyorum ama herseye eyvallah diyemem...

hayatımdaki yokluğunu kabullenmek çok zor....
bir başkasıyla olduğunu duymamak için kulaklarımı kapadım hep....
seni gizli saklı yaşıyorum artık içimde.....nasıl dayanıcam ben ....her günüm ağlayarak geçti...ölmek istedim kaç kere...bu kadar çaresizim...
14 şubat da geldi....herkes sevdiğiyle el ele tutuşurken ben sana uzaktan bakıcam yine....belki de başkasıylasın bilmiyorum....sana o kadar tutkunum ki senin de başkasına tutkun olmana dayanamam...çünkü tutkun olmak nasıl birşey biliyorum...nasıl da yüceltir insan sevdiğini gözünde...ben senden küçücük bir umut beklerken ....yok ...çok acı...kalbim dayanamıyor artık...iyileştir artık desem sana....

Sen bana hiç güvenmiyorsun artık
O da bana hiç güvenmiyor
Ben de kendime güvenmiyorum üstelik..

zorla guzellik olmaz derler....bu kadar uzuntulerim arasinda tum iyi niyetimle gercekten cabaladim,sabrettim ama artik yoruldum...

dun aksam senı gordugumde o kadar heyecanlandımkı 3 senenın sonunda anladımkı ben senı hala cok sevıyorum uyuz askım.yarın tekrar gıdıyorsun aksam senı kımse elımden alamaz saclarını yolucam senın.

aptalsın aptal uzak dur bendenn gece hayatımı bitirdin yaa senin yüzünden bi yere gidemez oldum nereye gitsem ordasınn allahın belasııı

İki gündür görüşmüyoruz.
Sabrediyorum hoşgörüyorum fakat bir yere kadar.
Çok oluyorsun.

Deli gibi beni görmek istiyorsun değil mi?

O yüzden her geldiğinde buralara ... aklın bende kalıyor. Ama cesaret edemiyorsun yüzleşmeye... Neden ? Ben biliyorum... sen biliyormusun... Kendine itiraf edebilecekmisin?

Sürekli beni düşünüyorsun .... Ama bunu ne bana itirFaf edebilirsin ne de kendine...

Şimdide ne yapacaksın .. ilişki durumunu "var" göstereceksin...

Olan veya olmayan aşk hayatını var gibi göstereceksin... Sevgilin var gibi gösterip kaçacaksın daha önceden yaptığın gibi.

Senin yüzüne söylememe gerek yok zaten sende bunları biliyorsun .

Beni hiç önemsemesen ne foto koyardın -sen biliyorsun ne olduğunu-, nede yılbaşı kutlardın nede sabahın köründe benim kalkış saatimi hesaplayıp o saatte görüşme talebinde bulunmazdın..

HaKmış helallikmiş .... sana cevap hakkı doğmasın ... sana ait birşey kalmayacak...
al hakkını tepe tepe kullan .

Bensizlik sana iyi gelecek!
Çok iyi gelcek hemde...

Umarım şu an mantığınla verdiğin kararın, yarın duyguların ortaya çıkınca kalbini en az benim kadar acıtır. Ne öğrendik? 14 senelik bir evlilik sırf mantık yüzünden bitebilirmiş. Yazık...

"Nasıl bir duygu ki bu ne zaman seni görsem, bir kuş kanatlanır göğsümden." :103:

17 saat oluyo gorusmeyeli!
face ine gecenin korunde salak salak sarkilar ekleyecegine biraz caba sarfetseydin!
delirttin beni, bende seni delirticem!

Fesatlar nasıl da duymuş hemencecik çok şaşırdım
Paso mesaj atıyorlar yok devam mı yok ayrılacaksınız,ayıracağım
Acayip kin dolular bana karşı
Al işte bir neden daha bir araya gelmememiz için
:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…