Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bir başkasının kolunda, sen bir başka kızın yanında iki çift olarak karşılaşacağımız güne artık çok az kaldı.. Gelse ve geçse artık

Allah ın adını kullanıp eşi olacağıma ve asla 3. bir şahsın ilişkimizi bozamayacağına ve daha bir çok şeye yemin eden,ben o yüzüğü süs diye takmadım dyen bi insana bu son hiç yakışmadı.. Sen diğer erkeklere benzemezdin dimi, asla benzemezdin hemde.. Çok doğru,çoğu şeyin onlardan fazla derken,eksikmiş meğerse ..2 gün önce gördüm. İnan ki hiç üzülmedim bu sefer.Allah ın sevdiği kuluymuşum hatta. Üzüldüğüm tek şey seni kaybetmemek için harcadığım zaman,çaba ve sevgi..Ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Ve biliyorum ki bu kafayla ve bu huysuzluğunla sen mutlu olamazsın. Tebrikler kıymet bilmeyenim. ayakta alkışlıyorum seni

Son düzenleme:
dost bildim seni meğer aylarca dalga geçmişsin benimle
yazık çok yazık iğrenç bir insanmışsın

Oldu canım başka?
Hiç te asamam pazartesi okulu
Benimle takılmak istiyorsan ya da arkadaşlarının öve öve bitiremediği, çok güzel olacak diye bahsettiği sürprizi yapmak istiyorsan okuldan sonrasını beklersin artık :82:

bitanem canım sevgilim doğum günün kutlu olsun. iyi ki doğdun. iyi ki varsın. hayatımın rengi, canımın içi.

Mevlana Demiş kii... Seni sevmeyene fazla sabır gösterme. Sabrının adı yüzsüzlük olur. Bu kadarla kalmaz. Fedakarlığın eziklik, sevgin de kişiliksiz olur.

Bir kaç gündür dilimdeydi zamanı gelmiş ki şimdi söylüyorum..

belki birgün, belki günün birinde, belki de o hic gelmeyecek günde...
bekledigin gelmezse sasirma, cagirmasani bilmemissindir belki de...

deli aşkım hediye almadım sanıyosun ama ben dün sana harika bi hediye aldım.sen ayın 14 ünü bekelemneden verecektin bende yanımda getirecektimde senin arkadaşın için görüşmedik bugünn.neyse az kaldı hehehhee

Muhteşem bir haftaydı,şükürler olsun Rabbim!!!
Kilidi bilem kırdık yav,inanılır gibi değil!

Süper bir yerdeyim,evimdeyim ya,daha ne isterim şu anda!

içim çok sıkılıyo ya, 28 şubata kadar aklına ne zaman gelicem acaba, ya da ihtiyacın olucak mı yine bana, illaki olucak ama ben sıkıldım artık, olsun bee napim sen benim içimi biliyosun, vicdanını rahatlatmaya çalışma yapamazsın, sen de hatalısın çünkü ve bunu sen de çok iyi biliyosun ki işi bu boyuta getiren ben deilim sensin, bu arada umarım dönem uzatmazsın, ne kadar kızsam da sensiz olmaz be...

mevlananın bu sözünü ben kendime üstüme alınıyorum:93:

Eşimle huzurumuzu bozmaya çalışan kötü hain kalpli insanlar sen cadıloz kaynana sana yaptıgım iyilikleri hürmeti helal etmiyorum.Allahından bulursun inşlallh çatlayın siz, ben eşimle çok mutluyum. sizin kadar odun buzdolabı insan görmedim hayatımda, sen kız anası olsaydın anlardın bu dediklerimi. senin kalbinde taşlaşmış için hainlikle dolmuş kendin yetmiyomuş gibi bide kayınbabamı kaynımı yönlendiriyorsun inşallah bu yaptıklarını çekersin Allahınızdan bulun.eşimlede beni huzursuz edemiceksiniz çatlıyosanızda devam edin çatlamaya.oohhhhh olsun sizeeeeeeeee

hayatımı böylesine geciktiren engelleyen herkese buradan selam ederim.. sevgili eşim sana da sağol geç bir evlilik bebeksiz bir yuva ve tadı tuzu kalmamış bir hayat sağol herşey için sağoll

Madem beni sevmiyorsun ( ki tavuğuna kışt demiş olmasam da...)ne diye hiç bir şey olmamış gibi mesajlaşıyorsun ? Nasıl bu kadar iki yüzlü olabiliyorsun,kafam almıyor valla....:26:

Son düzenleme:

Kulağa küpe etmek lazım,sağolasın paylaştığın için....

Rüyama girdin yine Ama o kadar güzeldi ki her şey, rüyamda bile ''Bu kesin rüyadır'' diyordum
Deli rüya işte

Şuan düşündüğüm hssettiğim şey doğruysaa seen öll geberr inşllhh benim canımı yakıosun ya suann seninkide yansın banaa yaptıklarının hepsini çekk iflass et inşllhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…