Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"he's just not that into me."
evet, bu işte.
seven adamın bahanesi olmaz, boşuna ümitlenmek yok.

Saatler geçiyo .. Gene herşey aynı.. Ne zaman geçiçek bu kırgınlık hı ? :105:

sakin ol diyorum, sinirlenme diyorum kendime.
Nasıl sinirlen miyim ?
Ben nerdeydim dün ? evde . Niye hastaydım.
SEn gece çalışmışsın. Arayamadın mı hiç mi merak etmedin.
Yüzsüzce ne dedin aksam mesajda ilgi beklememek gerek bulamayınca insan hayal kırıklığına uğruyor.
Bu kadar mısın sen ? bu kadar mıyız biz ?
Sabah bide salak gibi aradım seni işe mi gelcen geç mi kaldın ?
Tenezzül edip haber bile vermedin.
Yok gibisin hayatımda.
Sen bilirsin.
Aramazsan tenezzül edip aramayacağım seni!
Kuyruğu dik tutarım acı ceksemde ne bu be 20 gün oldu barısalı hemen sapıttın!

Üniversite yıllarında böyle diyaloğumuz olmasını isterdim ama herşeyin bir zamanı varmış. Bence böyle çok güzel başladık 1 sene oldu bu net arkadaşılığımız.. İlk gezi sırasında tanıştık fekat nedense ben konuşmasam selam vermesem sen benle konuşamayacaktın. Mahcup insan :d. Ben de pek cesaretliymişim. Ben öyle herkesle konuşmazdım ama sen abime o kadar çok benziyordun ki :)) Gerçi senin yanında ki arkadaşın asılıyordu hatta senin yanında bana çıkma teklif etmişti. Şuraya gidecekmisin beraber gidelim ...

Ben arkadaşımla konuşurken sen bizi seyrediyordun sonra biz bakıştık sen öyle baktın kaldın :) arkdaşın elini senin yüzünde gezdirdi " hey buraya bak " diye bir gülüşme oldu sizin aranızda sen kızardın.. ben de uzaktan güldüm.
Sen hep kızarırdın :))
Çok değişmişsin şaşırdım :))
Belli mi olur ben senin yanına sen benim yanıma gelirsin. Hem burda okudun yabancılıkta çekmezsin. Şu işimde bana ta uzaklardan yardım elini uzattın ve... senin sayende verdiğin cesaret sayesinde başarılı oldum. )

Seninde yüzün hep gülsün ...Senin felsefen benim aklımda senin dediğini uyguluycam

bu gurur, bu kibir, bu inat neden? kime bunlar?biz neyiz? çok mu yeniyiz..hayır..4 koca sene..
yanılıcaksın..pişman olucaksın..seninde canın acıyacak benim gibi hatta benden daha cok..
ama ben o zaman nasıl olucam kimbilir?nerelerde olucam kimbilir?
gözün aydın basardın sonunda!!

aşkıııııııııııııım seni çok seviyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tüm söylemek istediklerim göz yaslarima hapsettim...
onlar aktikca cogaliyor isyanim sana...

ben ben ölüyorum galiba... ruhum ölüyor galiba..
ben Allahımm dayanamıcam..
ağlamamak için zor tutuyorum ama olmuyor...

SENİ SEVİYORUM ANLAYIŞSIZ HERİF...
ÖLÜYORUMM HERGÜN GÖRDÜN MÜ HALİMİ...
BETER OL BENDEN....
DAYANAMIYORUM ALLAH'IM YAPAMIYORUM...

ben bittim tükendim..tükendimm..
bir genç kızın evlilik hayalini çaldınız, yuva kurma hayalini çaldınız hayallerini çaldınız..
mutlu musunuz vicdansızlar..

bugün tam cuma vakti, ta kalbimin içinden dua ettim. gözümün görmeyeceği bi yere yollasın patron seni diye. zaten şu anki yerinden memnun değildin dimi. senin için burası pek gelecek vadetmiyo. hem ben de seni gördükçe sinirlenmekten kurtulmuş olurum, senin mal bakışlarından da. bugün öle bi an geldi ki, elime geçen ilk şeyi kafana fırlatıyodum az kaldı. ama onu yazamam. boğulacak gibi oldum biliyomusun. derdin neyse bilmiyorum, anca mal mal bakıyosun çünkü. cevap vermediğim halde. arada salak espiriler falan. nezaket icabı da gülmüyorum artık bilmem farkettinmi, yoksa öylesine bir oltamıydı salladığın. tanımıyorum ki seni. izin vermedin tanımama. ama bil, rahatsız oluyorum artık, geçti masumiyet falan. sıkıldım bu salak saklambaç oyunundan ya. şu yaşımda yaşadığım şeye bak. oynamıyorum ben. şarkıda dediği gibi: lütfen, görmeyeyim seni, biyerlerde karşıma çıkma, buluşmayalım, konuşmayalım, ne olursun.

bakalım, belki tutar duam, ne de olsa hacı çocuğuyuz hayırlısı olsun.

Umudum vaaaarrr umudum vaarrr, benim senle bi yerlerdee randevum vaaarrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…