Hayalperest değilim hiç bir zaman da olmadım ama şimdi keşke bir sihirli değneğim olsa diyorum..Seni değiştirebilsem..Yaptığın hataları düzeltebilsem..Kırdığın kalpleri hiç kırmamış akıttırdığın gözyaşları yere hiç damlamamış olsa..Ve hiç üzmesen kırmasan senden daha iyi birini hak eden annemi..Keşke incitmeseydin annemi bizi..Bazen hayatımda keşke hiç olmasaydı diyorum bazen de yaşanmamış günlerimizi özlüyorum..Yanımda yanımızda olabilseydin keşke diyorum..O zaman bunları ağlayarak yazmazdım baba..Belki bir hayatımız olabilirdi gitmeseydin..İhanet etmeseydin..Baba denilmeyi bile hak etmiyorsun inan bana hak etmiyorsun..
yaşlanıncaaaaa gelmeeee sakın kapımaaaa..... ne ektıysen onu biçeceksınnnn hem lafları sok bırbır sonrada yaslanınca bırlıkte oturcezzz deeee çooooooooooookk beklersınnnnnn
Seni çok seviyorum...Ve okadr özledim ki...Biliyorum sende aynı duygular içindesin...Şimdi şuan düşünüyorsun beni,tıpkı benim seni düşündüğüm gibi...Herşey bitse,beklemeler,özlemeler...Kavuşsak... :123:
'bitanemm'seni çok ama çok özledm.ağlama dedin ama dayanamm ve seni üzerim die çok korkuorumneolursn bian önce sağsalim yanıma gel ve bu son ayrılığımız olsun.allaha emanet ol