Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ufaklık derken?
O kadar mı küçük duruyorum yanında?

her kimsen ve bunu okuma zahmetine katlanıyorsan burda bırak. pozitif enerjilerimi seninle paylaşmak istemiyorum... amannn ben ne saçmalıyorum beni duymasını beklediğim biride kalmadı ki sefam olsun

.........Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın. Arada bir tutmayacaksın. Düşsün ki tuttuğunun kıymetini bilsin." )

ben bile bu kadar iradeli olduğumu bilmiyodum be farkında olmamı sağladığın için sağol şekerim :)

........Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni.Biraz heyecan,biraz da salıncağı 'başkası kapacak korkusu' işte........

aşktan uzağım dedin uzun bi ilişki istemiyorum dedinde ben seni görürüm sonraları uzunluk kısalık lafı yaparsın o zaman!
seninle konuşurken kahkaha atarak güleceğimi hiç ama hiç tahmin etmiyordum iyi ki seninle konuştumda gerçek yüzünü gördüm senin

ölüyorum baş ağrısından .... omzuna yaslayabilseydim başımı geçerdi aşkım

Kararsızlığın tercümesi neydi,çaresiz bir kadın beyninde.Hayatın hangi rolü gelmişti de şimdi önüne bu kadar afallamıştı.Ey gözleri kahve kokan adam,bu kaçıncı yalan hikaye elime tutuşdurduğun.Üstelik özlem haddini aşıyorken,bu ne küstahlıktır ki omuzlarıma ayrılığı yüklüyorsun sen.
Unuttuysan ellerini okşayıp,kalbine dokunduğumu bir kalabalıkta.Ve dudakların alnıma acımasızca değişini.
Gitmeli miyim şimdi bir başka yola.Hadi,yapma bu asabi kadına bunu.
Bilirsin sinirlenince bacağımı sallarım,dudaklarımı kemiririm ben.Seversin bu kareyi bilirim,ama yapma bayım.
Gönderme sonunu bilmediğim yollara.
Gerekirse kır kolumu kanadımı,kanat gönlümün en adi yanıklarını.
Yeter ki sil çaresizliği bugünümden.
Gece saat sıfırlardayken,yollara düşürme kadınını.
Korkma bayım,
Sadece özlendin.
Ve bil çaresizlik özlemden,özlemesem yazmazdım.

NOT : Mesela çare arayan birinden çare beklersin.

Hayatından hiç bir şey kaçırmak istemediğim halde
yine bu uzaklık gelip yerleşiyor tam ortamıza...

ne tarihler atladık uzak uzak şehirlerden iyi dileklerle sadece,
ne doğum günleri,ne tanışma dönümleri
ama hiç biri bu kadar yer etmemişti içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…