Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biliyorum çok evham yaptım ama başıma gelmesinden çok korkuyorum şu durumda

Allahım nolur bişey olmasın henüz çok erken

Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde
Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde
Gözyaşlarım akıp gidecek, selden öte selden ziyade
Bir canım var vereceğim, baldan öte baldan ziyade "

ay sanki ilk zamanlardaki gibi kalbim pırpır şuan bi sebepte yok işin tuhafı yarın olsun kokunu çekiyim artık içimee

Bir insanı gerçekten sevmek ne demektir bilmiyor musunuz; nefret, kıskançlık, öfke hissetmeden, ne yaptığına veya ne düşündüğüne karışmak istemeden, kınamadan, kıyaslamadan sevmek ne demek bilmiyor musunuz? Sevginin olduğu yerde kıyaslama olur mu? Birisini bütün kalbinizle, bütün zihninizle, bütün vücudunuzla, bütün varlığınızla sevdiğiniz zaman karşılaştırma söz konusu olur mu? Kendinizi o sevgiye tamamen teslim ettiğinizde başkaları yoktur artık.
KRİSHNAMURTİ
.......umarım bu mesaj yerine ulaşır....

Bir insanı gerçekten sevmek ne demektir bilmiyor musunuz; nefret, kıskançlık, öfke hissetmeden, ne yaptığına veya ne düşündüğüne karışmak istemeden, kınamadan, kıyaslamadan sevmek ne demek bilmiyor musunuz? Sevginin olduğu yerde kıyaslama olur mu? Birisini bütün kalbinizle, bütün zihninizle, bütün vücudunuzla, bütün varlığınızla sevdiğiniz zaman karşılaştırma söz konusu olur mu? Kendinizi o sevgiye tamamen teslim ettiğinizde başkaları yoktur artık.
KRİSHNAMURTİ
.......umarım bu mesaj yerine ulaşır....

Valla ne yalan söliimm beni bundan sonra hiç aramasan, inan ki umrumda olmaz. :44:

Vazgeçtim. Ara beni ara. Bekliyorum hala. Bi mesaj atmadın. Buluşmamız iptal olmasın.
Olmamalı. :18:

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok!
Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..

*Şems-i Tebrizi

yine üzgünken kahkahalar attırdın ya bana, helal olsun.
diyorum sana senden başka kimse üzemez beni , senden başkası da mutlu edemez.
ayrıca 2 yıldır ilk kez bu kadar içten güldüğünü gördüm.
ve anladım ki sensiz hiç olacağım ben.
her halin içime o kadar işlemiş ki sesini duymayınca ölecek gibi hissediyorum.
seni seviyorum bal dudak

Son düzenleme:
beni hiç aramamana şaşırdım ama üzülmedim.
birgün arayacağına çook eminim.

Gerçekten şaşırttın beni...

Ama hep böyle iyi yönde şaşırt olurmu

Gülüşüne kurban olduğum,nasıl güzel bir adamsın sen!

yarın sınavdan sonra hep buluştuğumuz yere giderim belki. tabi senin haberin olmayacak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…