Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tükendim. Soruların, öfken yordu beni... Anlamadın, anlatamadım derdimi. Sustum. Konuştuğum her şeyin anlamsızlaştığı, sıradanlaştığı noktada hepsini içime attım. Küstüm. Küstüm çünkü sana en çok ihtiyacım olduğu anda zorladın beni. Sabrımı sınadın. Sabredemedim. Yetemedim ne sana ne kendime. Yetemedim bu ilişkiye. Sussam hataydı, konuşsam yine hata. Belki de ben hata yapmayı sevdim. Beni hatalarımla sev istedim. Aslında sadece seninle olmak istedim. Gül gibi geçinip gitmek mesela... Ama olmadı, geçinemedik. Geçinemedim. Belki de gitmeliydim. Daha ilk seferinde, ilk yol ayrımında gitmeliydim. Gidemedim. Ben hiç en doğrusu nedir bilemedim. Hep yanlışı seçtim.

Seni canımdan çok sevdiğimin farkındasındır umarım!
2 gündür bulutların üzerindeyim sayende, dokunma hissetme tat alma ve olaylara bakma yönlerim çok değişti hepsi senin yüzünden! Sana deliler gibi aşığım ki ben !!

ben Fatmagül'ümü izliim sen maçınııı oh nede güzel anlaşıoz pekte güzel anlaşıoz Kurbaaacıkk Evlenincede 2 tane alalım tvyi yoksa miinnaaan başının etini itina ile yer

Son düzenleme:
canımmm kocişimm seniii çok ama çokkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm :98:
canım oglusummm senide cokkkkk seviyorummmmmm

neden diye sormuyorum artık...
soranlara öyle diyorum...
baba ayıcık çiziyoruz yanında anne ayıcık ve kız ayıcık...
ağlamadan çizebiliyorum...
keşke kalbim buz tutmadan önce bir çözüm bulsaydık ama olmadı...
biliyorum ki o buzu çözecek insan sen değilsin...
elveda sana, yoksun artık benim için...
ELVEDA...

nefes alış verişini izlemek vardı şimdi.. kayda bende yatim demek vardı bana yer bırakmamıssınki diye nazlanmak vardııı... Özledim sevgilim seni :127:

bazen beni cok sasirtiyorsun.. :82:
ama ben seni cok özledim diye sarilmalarin ben gülünce bana bakip dalip gidisin sana uzak durdugumda hemen gelip 404 gibi bana yapisman
ne kadar sinir etsende, aklimin ucuna bile getiremem sensiz gececek bir günü..
ayrilmamizi dört gözle bekleyenlere inat elini hic birakmam, elimi hic birakma..

Seni seviyorum, sende beni seviyorsun biliyorum... Ama unutamıyorum... Kendimi affetmediğim gibi, senide affedemiyorum... Yapmacık geliyor herşey... Bana o cümleyi kurdun ya... Susmam gerek biliyorum. Gömmem gerek dil yaralarını. Unutmam gerek... Herşeye rağmen mutlu olmam gerek... Sen huzur istiyorsun, ama huzuru bulduğunda .... Yok, yok bu insanoğlu nankör... Yaralarla yaşamayı öğrenmem gerek... Vicdanım rahat değil benimde... Ama geçmişle yaşayıp günümü mahvedemem... Geleceğimi kurmalıyım sapasağlam... Seninle devam etmesini çok istiyorum ama saçmalamaya devam edeceksen hayat bize ne getirir bilemiyorum. Sana karşı içimdekileri tamir etmeye çalışıyorum. Oyun gibi bir tuşla tamir olamıyorlar malesef... Herşeye rağmen senden başkasını düşünemiyorum şimdilik...Sen gene dırdır dersin bunlara. De canın sağolsun...

Birlikte uyuyup ,birlikte uyanma ihtimalimiz vardı ya :97: O artık yok bende gidiyorum annemlerle :78: ama seni özlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…