Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kompleksli zavallı nolacak...Ama sizin meslek grubunda genelde var bu kompleks bize karşı...
Ne demeşti ütülü...ne mimar olabildiniz ne mühendis arada sıkışıp kaldınız işte...ondandır bu sancın...

All that's lost never found, remains of all this...
Never crossed are the ones that see
Taken to the ground, because you're honest
Stripped and bound for your honesty

It's in your heart, it's in your soul

Never disguise all the tears that I've cried

I took a trip inside I'm weary,
Lay injustice on your head

............

what a black october !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

sensiz mutluyum mu sanıyorsun ?
bugün o hep buluştuğumuz yerlere gittim. anladım ne kadar özlediğimi. oralar seninle güzeldi, seninle anlamlıydı. üşüdüm sahilde, gelip sarmalıydın beni.
sonra bi çift gördüm çocuk kız üşümesin diye ceketini ona veriyordu. sende yapmıştın aynısını. ceketin bana çok büyük gelmişti. ama çıkarmadım gidene kadar. sende çıkarttırmazdın zaten. seni seviyorum sevgili. keşke okusan burayı da görsen bu sevgiyi. aramıyorsunda ilk defa. bende bu gurur olduktan sonra bende arayamam
sen karşılamadın beni sen yolcu etmedin, o sıcacık ellerinin varlığını aradım bugün.
eve geldim ağlama krizi de beraberinde geldi. seni özledim.

Son düzenleme:
İyi günde "SEN"..!!
Kötü günde "SEN".!!
Nasıl desem teşekkürler, teşekkürler....!!!

Ne güzel bir gündü bitanemmm
Gitmesen askere falan keşke şimdi
5 Ay da olsa çok çok özlicem

Hem çok yalancısın, hem çok kıskanç, hem de çok çok fesat.
Bir de çok zavallısın. Artık ondan daha da acınası haldesin.
Bakalım nereye kadar sürecek böyle... Ne kadar süre daha yutacağım bu pislikleri.

nedendir bu icimdeki pismanlik... o seni gordugum son gun neden oyle seyler soyledimki ben
sen bana neler soyledin, ben sana neler soyledim. ahhhhh cok pismanim cokkkkkk

seni yerim ben gitmiş bana pırlanta almış:) evet sevgilim bir ömür boyu istiyorum seni..........

Suan askerdesin... Seni mutlu etmek için elmden geleni ypyrm
Ahh bu çabayı birde senden göreblsemm.. su odunluğunu bi bırakablseenn ne gzel olurdu sevdiğimm :2:
Sana kaç kere mektb yolladıımm.. Kaç kere resmimi yolladım hep kendmden bseler yolladım sana sırf mutlu ol die
ama sen ? hiiiiç bişeee koca bi hiiiiçç.Askerden geldiğinde elmde hiç bişe olmucak bi anı bi mektbb
Bide benm yolladıgım maktbu okuduktan snra " nsl buldun" die sordugumda gzel yazmşsn afern diyişn yokmu
beynini ortadan ikiye yarasım varrr bideee şeeeyyyy
Kız kardeşlerine sürekli" askım" diyorsun" fıstıgım " diyorsun!!Demeni istemirum kıskanıyoruuum yaaa
bana askım diodnn bana fıstgm dioduun benmle aynı yasta olan kız kardeşne değill !!! demeee istemiyomm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…