bugün ahh bugün
nasıl yakışıklıydın sen öyle yaaa
sende beğendin mi beni acaba merak ediyorum
of ya evlen bir an önce evlen de bende bu deli saçması şeylerden kurtulayım
bizim seninle olmamıza imkan ihtimal bile vermiyorum ama işte söz geçmiyor ne yapayım
inşallah evlilik haberini alırım da yakında soğurum senden
belki seneye kadar bu saçmalık bitecek ve ben dönüp ne yapmışım ben ya kime hemde diyeceğim
hiç ışık yok bizde hiç hemdee:82:
Kendimi ister beğenirim ister beğenmem..Size ne ?? Size giren çıkan mı var ??? Sahte insan görmek istiyorsanız aynaya bakın..Benim yerim yurdum belli... Alnım açık,kalbim temiz...İşte bu yüzden Allah ım her duamı kabul ediyor ..Şükürler olsun...Saçımın telinden ayak topuğuma kadar gerçeğim...Sizin komplekslerinizi ben tedavi edemem.....Eğer beni çekemiyorsanız ,mutluluğum ve özgüvenim ,kendimle barışıklığım sizi çok rahatsız ediyorsa gidin birer anten takın.....!!!
Çok saçmasın. Anlamamazlıktan geliyorsun diyip duracağına net olsan anlarım. Amacın konusunda en ufak bir fikrim yok. Zihnimi meşgul etme sebebini de çözemiyorum. Pfff ...
Beni bu kadar kolay silebiliyorsan buyur sil..
Beni bu kadar çabuk unutabiliyorsan buyur unut...
Bana dedin ya davranışlarından sıkıldım artık ..
Bende, karar verdim artık aramıcam seni mesaj^da atmıcam..
Böylede davranışlarımdanda sıkılmazsın..
Zaten asker ocağındasın orada düşünmek için çok vaktin olur..
Aslında senin için yaptıklarımıda düşünmene gerek yok, etrafına bakman yeterli..
Yolladıgım mektublara bak mesela , okuman için gönderdiğim romanlara , yada sırf sen mutlu ol die not sayfalarından oluşturdugum o küçük deftere..
Yada boynun üşümesin die ördüğüm atkıya.. Yada...yada.. yada...
Gördün değilmi düşünmene gerek yokmus sevdigim..
Artık bıraktım seni , istedigini yapmakta özgürsün hani çarşı izinlerinde dışarıda gezmene kızardımya onada kızmıcam artık..
Hani yanından geçen kızları bile kıskanırdımya, kıskanmıcam artık.
ve Sürekli sana seni çok seviyorum der başını şişirdimya, şişirmicem artık..
Artık özgürsün sevdiğim..
Sürekli mesaj bekleyen , sen aradığında telefonu heycan içinde açan " Askıııım" diyen bir sevdiğinde olmucak artık.
Her konuya senide katan.. Film izlerken Erenle ben olsaydık şöyle yapardık böyle yapardık.. Diyen bir sevdiğinde olmucak.
2 lafından biri Sen olan bir sevdiginde olmucak..
Gerçekten istedigin bumu ?
Hadi şimdi sil silebiliyorsan beni
seni çok özledim aşkım.... ben uyurken gözlerimi gerinerek açtığımda senin bei izliyo olduğunu gördüğümde yaşadığım heycanı mutluluğu özledim.. askere gidiceksin yakında, ama ben seni bi saniye görmesem deliriyorum ama olsun aşkım, askerden geldiğinde bana yaptığın o evlenme teklifini yine yapıcağını biliyorum.. seni çok seviyorum
keske dün hiç bitmeseydi hep kollarinda kalsaydm çok yakisikli olmustun bi kez daha asik oldum sana bana sarilip kokumu içine çekmeni simdiden özledim dudaklarinin sicakligini dudaklarimda hissetmek çok güzeldi
çarşamba ve dünün etkisinden kurtulmuş değilim
deli gibi seni düşünüyorum deli gibi seni istiyorum
beni çok sevmeni istiyorum..
çok şey mi istiyorum ki ben.