Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gidiyosun.. Mesafeler engel olacakmı BİZ'e, bilmiyorum...
Umarım gittiğin gibi dönersin. Umarım şimdiki gibi oluruz hep.
Ve umarım hep benim kalırsın, sadece benim..

bu kez giden benim..arada ki mesafeler bize engel olacak belki ama sevmeye engel degil ki..sadece cook özlicem

bu kez giden benim..arada ki mesafeler bize engel olacak belki ama sevmeye engel degil ki..sadece cook özlicem seni

Aşkım biliyorum çok ihmal ettim buaralar seni
Telafi edeceğim bitanem
Kızma bana​

Yüzümü güldürdün canım kardeşim. :)

Artık konuş böyle benimle birtanem benim.

Seni çok seviyorum aslında.

Tam da beni artık sevmediğini, herşeyin bittiğini sanırken ve tam da ben de artık senden zor da olsa vazgeçiyorum derken.... yine yine yeniden ama bu kez daha kararlı daha istekli daha güçlü daha sevgi dolu olarak karşıma dikildin. Kaderim misin? Zorlu imtihanım mısın? Hem zehrim hem ilacım, merhemim. Ben ne diyeyim şimdi sana? Yaşı büyük yüreği çocuk, hassas sevgilim. Yine yeniden hoşgeldin :)

bebegim, hayatim, askim, canim sevdigim söylediklerin aklimda, ellerinin sicakligi hala benligimde..
benim oldugun icin, sevgine sahip oldugum icin sükürler olsun rabbime..

Son düzenleme:
'yeterince dikkatli okumamışsın' diye beni tersleyen sayın hocam;
makalenizi 5 saat boyunca okudum,özetledim...
ben bile sizden daha düzgün cümle kuruyorum.
ayrıca bi sürü yazım hatanız var.

Günaydın bebeğim...
Seni ne çok sevdim ben.
Ne kadar çok cebelleştim beraber yaşanmayan ama ortak geçmişimizle...
Yoruldum,gözlerimden anlıyorsun di mi çok yorgunum?
Biraz müsade et bana,nolur meleğim...

Hayat kısa ve bir o kadar da anlamsız aslında. Henüz çıkalı 1 hafta olmasına rağmen seni o kadar sahiplenip benimsedim ki anlatamam. Ama bildiğim bir şey var. Şiirlerinde yazdığın kahramanını öldüremedin sen. O ölmediği sürece ben içten içe ölmeye devam edeceğim . Olmuyorsa en azından bitir de acımı ayrıldık diye yaşayayım. Aptal aptal ağlar oldum son günlerde. Soranlara cevap veremez oldum, oldum işte..

Seninle gurur duyuyorum bal arım, başarılarının devamını diliyorum
Nihayet atlattık hayırlısıyla; çok şükür, çok şükür Allah'ım...:119:
Seni çok seviyorum...:123:

Bugünkü sürprizin öyle mutlu etti ki beni... Hiç ama hiç beklemiyodum. Seni çoook seviyorum sevgilim

Senin de söylediğin gibi: "Seninle her şeye varım ben." Seni ve bizi seviyorum.
3 gün sonra inşallah tekrar beraberiz. Heyecanım dorukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…