Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sokomind mesaj sayimi dolduracam diye ceza alicaksin :) benden soylemesi...cunku konulara anlamsiz seyler yaziyorsun mesaj sayini doldurmak icin yazdigin belli

Özlemedim desem kendim bile inanmam buna!!!
O yüzden susuyorum,kaçıyorum...

Al yalnızlığını gel! Korkma, sıkılmayız. Senin yalnızlığın benim yalnızlığımla konuşur, biz ikimiz susarız.
Aziz Nesin

Şuramda bi yumru var.
Nasıl anlatsam nerden başlasam..

Beni ilk defa pervane böceği gibi divane eden adam. Doğru dürüst uyuyamadım. Doğru dürüst uyanamadım.

Aramızda geçen bu küçük husumette böyle olmaktan, böle içimdeki sıkıntıyla yaşamaktan nefret ediyorum.

Ben güçlü bi kızdım.
Ben akılı başında bi kızdım. Çok zor ağlardım, ağlasamda kimse bilmezdi. Şimdi nasıl bi haldeyim.

Saat sabahın 11'i olmadı uyuyorsun şimdi. Nasıl güzel uyuyorsun bilmiyorsun..
Bişey yemedim kızarsın biliyorum zayıflıyorum diye..

Sana Kadıköy rıhtımında da söylemiştim ya;
Anlamıycaksın, benim sana ne kuvettli şeyler hissettiğimi hiç anlamıycaksın. Yanımda uyurken bile seni nasıl özlediğimi anlamıycaksın..

İçinizden hanginiz bu ağlamamı durdurabilir..
Ben yapamıyorum.

Biriniz bişey söyleyin. Bakmayın öyle, bakıp geçmeyin.

İçinizden hanginiz bu ağlamamı durdurabilir..
Ben yapamıyorum.

Biriniz bişey söyleyin. Bakmayın öyle, bakıp geçmeyin.

Neler yaşadın bilmiyorum ama herşey bu kadar basit değil. Dün kötü bir ayrılık yaşadım ve şuan gözlerim acayip derecede şiş. Acısını biraz olsa yaşa ve rahatla onu içinden asla atamazsın .

Biliyorumdum , biliyordum diye sevinç çığlıkları attım sayende..
Teşekkürler..
ve keşke o zaman beni sevdiğini söyleseydin , işte o zamanda bende seni severdim
Ama şimdi biraz geç kaldın :)

Gitmek istiyorsa, bırakacaksın.. gitsin ! Aklı seninle olmayanın bedeni yanında olsun ister misin ?
Can Yücel

Bugünüm senin sayende güzelleşti...Teşekkür ederim...

beni hep böyle almaya mı geleceksin :44:
gördün işte artık dershanenin ortamını

yine şiirler yaz bana,ne hissediyorsan aynısı bende de var...

susma/yalım

ne alsam acaba sana ..
asıl dahada önemlisi sen ne alcaksn bana ehehe :)
güzel bi organizasyon yapmazsan kafa kırarım..

Aaaşşşkkııımmmm deyip öpmek istiyorum sonra seniii... Taksim'de olmalıydık şimdi. (((

Kadınlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri en üst dallarda bulunur. Erkeklerin çoğu düşüp incinmekten korktuklari için üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar, çünkü onlari elde etmek daha kolaydir. Yukaridaki elmalar ise kendilerinde ararlar suçu ve sorarlar, nerede hata yapiyorum diye. Aslinda gerçekten hatasiz ve muhteşemlerdir. Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.. N.F.K

yanında olsam canım kocam diye boynuna atılıp sarılsam beni koklasan ne iyi olurdu

bileğiiiim çok ağrıo ballı sevgiliiimm, :127: böle bi öpücük tedavisi iyi gelebilir

Son düzenleme:
Yalana gerek yok
Özledim mi evet çok
Hala seviyor muyum evet çok
Peki umudum var mı bir gram yok
Eee neyi bekliyorum hala hiç bilmiyorum ama bekliyorum ama seviyorum ama özlüyorum sen ise çoktaaaaaan unuttun biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…