Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ablacım telefonum çekmiyordu dün. Bir de bir sorun var, diğer operatörleri arayamıyorum mesaj da gönderemiyorum. Yarın bir soracağım nedir ne değildir diye ama, sen tekrar ararsan konuşabiliriz.

Son düzenleme:
nasıl da inatçısın yaa birazcık alttan alsan nolur yani

Bana bakmaktan vazgeç bence. Dünya umrumda değil.
Sana da hiç kafamı çevirmiyorum zaten.

şu erkenden uyumaların yüzünden her tartışmamız yarım kalıyor sinir oluyorum!!!!!

Ben aşkszı yaşayamam ilgi isterim eşim ilgi göstermezse boynuzu yer :))) heheheee bidaha ilgisiz olmazdı heralde tabiki öyle bişey yok ama o öyle bilsin

Her kuşun etinin yenmeyeceğini anlayınca nasıl da sessizliğe büründün ama? Olmaz dostum bu aşk mı böyle, seni uyanık seni derdini söyle

Ansızın çıksan karşıma, elimi kolumu bağlasa varlığın.
Sen bana adım attıkça dursa yüreğim!

15 saat kaldı
ne zamandan beri ilk defa yarın gece huzurla uyuycam..

hala beklemedeyim, beklentilerime ne zaman karsilik vericeksin cok merak ediyorum siskocum..

Yavyuşummmmmmmmmmm çok özledim seniiiiiiiiiiiiii ah o gozlerıne yakından bakabılsem kokunu ıcıme cekebılsemmmmmm ama bıtıyorrrrrrrrrrrrrrr yedık uleynnnnnn askerliği ne kaldı ki şunun şurasında

asker beklemeyi abartıyorsun o kadar da zor değil diyorsun. sen bilemessin ki? senin bilebilmen için benim yerimde olman gerekirdi.
insanın nefessiz kalması kolay bi şey mi? geçicekk ama bu günleri de atlatıcaz.

asker beklemeyi abartıyorsun o kadar da zor değil diyorsun. sen bilemessin ki? senin bilebilmen için benim yerimde olman gerekirdi.
insanın nefessiz kalması kolay bi şey mi? geçicekk ama bu günleri de atlatıcaz.

kıme yazdın tuğçecim dıger yere yazcktn heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…