Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hala iki arada bir derede benimle konusmaya çalışıyorsun...!!!!hemde eskisi gibi...çok ilginçsin...
Artık eskisi gibi olur mu sanıyorsun?????? anlamıyorum ki ,sen mi eksik akıllısın yoksa ben mi anlatamıyorum sana olan hislerimi,tavırlarımı ve güvensizliğimi bilemedim!Çoook fırın ekmek yemen lazım senin..İlk önce biraz kalbinde sevgi ve iyi niyet barındırmaya bak ve sonra seviyeni yukarı çekmekle başla..kolay olmayacaktır senin için...

hadii kolay gelsin....

Ayrılalım diyen sen değil miydin?? Hayırdır ne oldu pişman mısın??? Bir gece ansızın kapımdasın.. Gerçekler acıdır,anlaman lazım. Benim için artık sen bir yabancısın :)

Bakalım girdiğin yeni şirketin Bursa şubesi olman uzun sürecek mi... Gerçi olacak mısın, öyle bir düşüncen var mı onu da bilemiyorum ki... Ol bence, valla bak. Aklıma gelen şeyler genelde başıma geldi, bir kere de bu gelsin. :)

Çizelgemin sonuna gelmişiz bile
2. yılımızı bitirmeye ne kaldı şuracıkta?
Bu kadarını beklemezdim bizden ama oldu bile
Ne diyimki aşkım her şeyin hayırlısı olsun
Seni seviyorum

evlenme hayalleri kurarken sen yoktun aklımda ben sana hep arkadaş gözüyle baktım, O*ndan beklerken sen ettin

telefonumu ve msnmi kapatıp, kendiimi imha edesim var. o derece gıcığım şu an kendime

Artık gelmesende olur...
Alışıyorum sanki yavaş yavaş

Gece sadece geceleri çok perişan oluyorum okadar

Neden bitti biliyor musun?
İnanmaya gücüm kalmadığı için bitti.
İncittiğin yerler daha geçmedi diye bitti.
Senden vazgeçmem sandığın için bitti.
Uğruna gösterdiğim sabrı anlamadığın için bitti.
Zerre kadar değişmeyeceğin için bitti.
"Seviyorum" dediğin,
Ama sevginin uğruna hiçbir şey yapmayacağını gördüğüm için bitti.

Evet bitti,
Zor oldu ama bitti...

*Canan Tan

Bu kadar kompleksli olmayın yahu. Tamam yaranız var gocunuyorsunuz ama olmaz böyle.
Hele sen, sen hiç konuşma ünlü özentisi ergen!

yarın sana yakınlar dayım çok yakın hemde
inşallah seni görebilirim diyeceğim ama olmayacak

>>beni yanlız bırakan sözde anneme <<

hamileyim ve en çok sana ihtiyacım olduğu zamanda beni kırıp attın oda yetmezmiş gibi daha torununun bile cinsiyetini sormamıştın..yüreğim zaten çocukluğumdan beri sana karşı param parça..annem annem diyen kişilere hep imrenerek baktım ben..çünkü anne sevgisi görmedim..hep itilmişliğin...kırılmışlığın..en ufak şeyde yediğim tokatları hatırladım ben anne deyince...şimdi kendin gibi babamıda benden soğuttun..oysa ne çok severim babamı..ne yaparsa yapsın vazgeçemem..kötü diyemem...asla affetmicem özellikle seni..bende anne olucam insan canından bir parçayı atabilirmi?....şimdi inanıyorum çocuklarını cami avlusuna soğuk havada bırakabilecek kadar vicdanı eksik anne olmaya layık olmayan kişilerin olduğuna..senin şuan onlardan ne farkın kaldı...sevdiğim insanla sırf evlendim mutluyum sizin umduğunuz gibi kötü biri çıkmadı diye hep onu seviyorum kolluyorum diye insan kızına nasıl sırtını döner.....geçen gün tayyip erdoğanın annesi öldü..ben yaşarken öldürdüm annemi içimde..gözyaşlarım onunla sel oldu..onun annesini bu kadar çok sevmesine imrendim..kendiminse nasıl bu kadar vefasız bir ailede doğduğuna ayrıca üzüldüm...eşimin arkadaşları hep ev sahibi oldu..kimi görsek kayınpederim yardım etti birazda diyor..bense içim buruk değil yardımınızı bi ufak sevginizi görmedim..eşimi bana hiçbişey yokken kötülemezniden başka bi destek duymadım..boşansam havalara uçacaksınız eminim..amam mutluyum çok şükür..oğlum olacak..hani dedesii? hani annannesi..nerde? nerdeler demeyecekmi bana?büyüdüğünde......insan kızı hamileyken nasıl ona ev alınca görüşelim der..aklım almıyo..benim olduğu kadar çevremizinde..arkadaşlarım doğum yapacak anneleri yanında..yemekleri pişiyor...bebekleri bakılıyor..benimse bi sokak yanımdaki ailem halin ne diye sormuyor..asla affetmicem sizi asla....evlad hakkı varsa nasıl helal edeyim ben şimdi..kırkkat yabancı yakmadı canımı sizin kadar..ona yanıyorum...

senden, sizden kurtuldugum icin cok mutluyum..
o günde dedigim gibi, bazen hayatindan cikarsin birilerini, temizlik yapmis gibi, mis gibi olucak hayatin ..
bana gercekleri görmemi saglayan askima kurban olsun onlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…